Spor Şampiyon Beşiktaş

Şampiyon Beşiktaş

Paylaş
Şampiyon Beşiktaş

Soma adına düzenlenen 3'lü turnuvanın üçüncü ve son maçında Beşiktaş, Chelsea'yi 1-0 yenerek turnuvada şampiyon oldu

Soma'daki faciada hayatını kaybeden vatanşlarımızın aileleri için düzenlenen turnuvanın üçüncü ve son maçında Fenerbahçe'yi 1-0 yenen Beşiktaş ile Fenerbahçe'yi 2-0 yenen Chelsea takımları karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın yeni transferi Demba Ba eski takımı Chelsea'ye karşı 18. dakikada oyuna girdi. Drogba'nın 26. dakikada kullandığı serbest vuruşda kaleci Cenk, harika bir fefleksle topu direğin köşesinden çıkardı ve top taça gitti. 32. dakikada Chelsea'nin kazandığı kornerde İvonovic topa kafa ile vurdu ancak top üstten auta gitti. Demba ba 42. dakika mutlak bir golden yararlanamadı. Ceza sahası önüne kadar topu süren Demba ceza sahasına girerken şutunu çekti ancak kaleci kornere çeldi.

Ersan Gülüm galibiyeti getirdi

Bu korneri kullanan Beşiktaş'ta ceza sahasına gelen topu Sivok, Ersan Gülüm'ün önüne indirdi ve Ersan Gülüm topa dokunarak fileleri havalandırdırarak durumu 1-0'a getirdi. Hem Fenerbahçe'yi hem de Chelsa'yi 1-0 mağlup eden Beşiktaş Soma adına düzenlenen turuvada şampiyon oldu.

Haberin Devamı

Chelsea iki attı: 2-0

Soma yararına düzenlenen turnuvanın ikinci maçını Chelsea kazandı. Maviler, Fenerbahçe'yi Diego Costa ve Ivanovic'in golleriyle 2-0 mağlup etti. Fenerbahçe, turnuvayı gol atamadan tamamladı.

Soma yararına düzenlenen turnuvanın ikinci maçını Chelsea kazandı. Karşılaşmada Fenerbahçe adına ilk tehlikeli atak 22. dakikada geldi. Emre Belözoğlu'nun ortasında Mehmet Topal'ın kafa vuruşu, direkte patladı. Bu pozisyondan iki dakika sonra Chelsea'nin golü geldi. Diego Costa, orta sahanın yarısından aldığı topu, ceza sahası içerisine kadar sürükleyerek şık bir dokunuşla ağlarla buluşturdu. Chelsea'nin ikinci golü ise, 31. dakikada atıldı. Schürrle'nin kullandığı frikik Volkan Demirel'den döndü. Topu önünde bulan Ivanovic, skoru 2-0'a getiren golü kaydetti. Bu gol, aynı zamanda mücadelenin de sonucunu belirledi.Chelsea, Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup etti.

İlk maç Kartal'ın: 1-0

Soma adına düzenlenen 3'lü turnuvanın ilk maçını Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup eden Beşiktaş kazandı.

Soma'daki faciada hayatını kaybeden vatanşlarımızın aileleri için düzenlenen turnuva, Fenerbahçe-Beşiktaş maçıyla başladı. 3'lü turnuva için, 20 bin seyirci tribünlerdeki yerini aldı.

Turnuvada Beşiktaş, Chelsea ve Fenerbahçe taraftarları tribünde birlikte oturdu. Tribünde Galatasaray formalı taraftarların da yer aldığı gözlendi. Karşılaşma öncesi takımların futbolcuların arasında oluşan dostluk ve oluşan ortam yeni sezon öncesi örnek oldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe-Beşiktaş mücadelesinde perde, 11. dakikada açıldı. Gelişen Beşiktaş atağında Oğuzhan Özyakup'un pasıyla topla buluşan İsmail Köybaşı, kaleci Volkan'ın üzerinden ağları havalandırdı. Beşiktaş, bu golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın kalan dakikalarında net gol fırsatları yakalayan Fenerbahçeli futbolcular, bunları değerlendiremedi. Turnuvadaki ilk mücadele, Beşiktaş'ın 1-0'lık üstünlüğüyle son buldu.