Spor Şampiyon Bursa sahaya indi

Şampiyon Bursa sahaya indi

Paylaş
Şampiyon Bursa sahaya indi

Şampiyon Bursaspor 2010-11 sezonu hazırlıklarına Özlüce Tesisleri'nde akşam saatlerinde yapılan antrenman ile başladı

Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan yeşil-beyazlı ekipte yeni sezon hazırlıklarına son transferler İnsua, ve Harun Tekin de katıldı.

Vederson ise 2 gün sonra takıma katılacak. Bursaspor yeni sezon hazırlıklarına 1.5 aylık tatilin ardından Özlüce Tesisleri’nde başladı.

Taraftarların da yoğun ilgi gösterdiği ilk çalışma teknik direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde gerçekleştirildi.

SAĞLAM: DAHA İYİ OLACAĞIZ

Uzun bir aradan sonra Özlüce Tesisleri’nde antrenman yapmanın heyecanını yaşadıklarını belirten Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, “Şampiyon takım apoletiyle başlamak bizi bazı sorumlulukların içerisine itti.

Bizim bu doğrultuda daha yeni strateji ve taktikler ortaya koymamız gerekecek. Kimsenin şüphesi olmasın ki, geçtiğimiz sezondan çok daha iyi bir Bursaspor ve geçtiğimiz ligdeki başarısını önümüzdeki sezona taşıyan ve Şampiyonlar Ligi beklentilere cevap veren, göğüs kabartan Bursaspor izlettireceğiz” dedi.

"ARJANTİN FAVORİM"

Maradona ile Arjantin Milli Takımı Menaceri Noray Nakis sayesinde dostluğunun olduğunu ifade eden Sağlam, “Şampiyonluktan bir önceki maç Maradona’ya forma ve resmimi göndermiştim.

O da Noray’a Bursapor’un şampiyon olacağını söylemiş. Kupayı aldığımızda ise Maradona ‘Dediğim oldu’ demiş. Dünya Kupas’ında favorim Arjantin. Finale çıkarlarsa eğer, maçı izlemeye ve Maradona ile tanışmaya gideceğim. "

INSUA: BURADA OLMAKTAN MUTLUYUM

Yeni transfer İnsua, ise Bursaspor’da olmaktan mutlu olduğunu söyledi. İnsua, “Başarılı olacağıma inanıyorum. Türkiye futbolu hakkında bilgim yoktu ancak buraya transfer olduktan sonra araştırmalar yapıp maçlar izledim.

Türkiye'de ise sadece Arjantinli futbolcuları tanıyorum. Bunlar Delgado ve takımızdaki Batalla” diye konuştu.

Emre KOŞAK/BURSA (DHA)

2

Haberin Devamı