Spor 'Şampiyon mu olacaksınız ulan!'

'Şampiyon mu olacaksınız ulan!'

Paylaş
'Şampiyon mu olacaksınız ulan!'

Trabzonsporlu futbolcular, 'Satılmış şerefsizler, Fenerbahçe'nin köpekleri' diye bir ifade kullanmadı ancak Burak Yılmaz soyunma odası önünde başka bir ifade kullandı

Trabzonspor ile Gençlerbirliği arasında oynanan karşılaşmanın devre arasında çıkan olayların yankıları sürüyor. Burak Yılmaz'ın merkezinde bulunduğu olaylar hakkında birçok spekülasyon yapılıyor.

İki kulüpten de art arda açıklamalar geliyor. Tüm bu bilgi denizinin ortasında en yetkili merci olan federasyona bağlı temsilcilerinin raporlarını ele geçirmeyi başardı.

Maçın temsilcileri Turgay Polat ile Rıdvan Çalıkuşu'nun raporlarına göre, tüm olayların fitilini ateşleyen o cümle aslında söylenmemiş.

Raporlarda, iddia edildiği gibi Trabzonsporlu oyuncuların ağzından, 'Satılmış şerefsizler, F.Bahçe'nin köpekleri' şeklinde bir ifade çıkmadığı ancak Burak'ın, devre arasında Gençlerbirliği soyunma odasının önünden geçerken, 'Şampiyon mu olacaksınız ulan!' diye bağırdığı belirtiliyor.

TOLUNAY KAFKAS DA BAĞIRMIŞTI

Yıldız oyuncunun bugün PFDK'ya sevk edilmesi bekleniyor. 1995-96 sezonunda da Trabzon'un Gaziantep'e 1-0 yenildiği maçın ardından o dönem bordo-mavili formayı giyen Tolunay Kafkas, Sakıp Özberk'in üzerine yürüyerek, 'Şampiyon mu olacaksınız?' diye bağırmıştı.

Haberin Devamı