Spor Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Paylaş
Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Avrupa futbolunun dev organizasyonunda grup kuraları bugün çekilecek. 3. torbadan katılan Siyah-Beyazlılar, yedinci macerasında ilk kez tur atlamak için dişine göre takımlar bekliyor. Kura çekimi 19:00'da Monaco'da gerçekleşecek.

Dünya futbolunun kulüpler bazında en prestijli organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi kuraları bugün çekilecek. Türkiye adına gruplarda yer alacak son şampiyon Beşiktaş'ın rakipleri de belli olacak. Monaco'da yapılacak kura çekimi 19.00'da başlayacak. Siyah-Beyazlılar, yedinci kez katılacağı turnuvada üçüncü torbada yer alıyor. Bu da Beşiktaş'ın, UEFA takım puanı kendisininkinden daha düşük bir takımla eşleşeceği anlamına geliyor.

KURA ÇEKİMİ SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?


Şampiyonlar Ligi'nde kura çekimi bugün saat 19.00'da gerçekleştirilecek ve kura çekimi naklen ve canlı olarak TRT Spor'dan yayınlanacak.

İLK MAÇLAR 12-13 EYLÜL’DE


Statü gereği Kara Kartal'ın grubu nispeten kolay ya da çok zor olabilir.

Grup; Spartak Moskova, Porto ve Maribor'dan oluşabileceği gibi Real Madrid, ParisSaint-Germain ve Leipzig gibi de şekillenebilir. Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçlar 12-13 Eylül'de, kapanış mücadeleleri ise 5-6 Aralık'ta oynanacak. Gruplarında ilk iki takım arasında yer alan takımlar 2. tura çıkacak, üçüncü olan ekipler yoluna Avrupa Ligi'nden devam edecek.

1. TORBA

REAL MADRID
BAYERN MÜNIH
CHELSEA
JUVENTUS
BENFICA
MONACO
S.MOSKOVA
SHAKHTAR

2. TORBA

BARCELONA
ATL. MADRID
PARIS SG
B.DORTMUND
SEVILLA
MAN.CITY
PORTO
MAN. UNITED

3. TORBA

NAPOLI
TOTTENHAM
BASEL
OLYMPIAKOS
ANDERLECHT
LIVERPOOL
ROMA
BEŞİKTAŞ

4. TORBA

CELTIC
FEYENOORD
MARIBOR
LEIPZIG
SPORTING
KARABAĞ
CSKA
APOEL

Haberin Devamı