Spor Şampiyonluk aşkı

Şampiyonluk aşkı

Paylaş
Şampiyonluk aşkı

Şampiyonluk aşkı

Trabzonspor’un 43. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında konuşan teknik direktör Şenol Güneş, “Maddi imkan olarak diğer kulüplere göre sıkıntılarımız olabilir, ama bizim maneviyatımız var. Trabzonspor hepimiz için çok değerli. Şampiyonluğu da en çok ben istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

Trabzonspor’un 43. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Haluk Ulusoy Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapılan törene Divan Kurulu Başkanı Ali Özbak, yardımcı antrenör Ünal Karaman ve taraftarlar katıldı.

Güneş duygulandı

Kaybedilen yönetici, futbolcu, teknik heyet ve taraftarlar anısına hazırlanan sinevizyon gösterisiyle başlayan anma töreninde teknik direktör Şenol Güneş de bir konuşma yaptı.

Güneş, sinevizyon gösterisinin ardından duygusal anlar yaşadığını belirterek, “Kaybettiklerimiz arasında oyuncu, antrenör, taraftar, yönetici hepsi var. Aramızdan ayrılanlara, Allah rahmet eylesin. Bu fikrin sahiplerinden olan Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu’nu tebrik ediyorum. Her gün bir şey yapmak istiyor. Bunları yaparken eleştiriliyor da takdir de topluyor. Ama önemli olan kulüp için yaptığı çabalar. Trabzonspor, Avrupa’da ses getirmelidir. Bunun için uğraşıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Süper kupa bizim

7 Ağustos’ta İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Bursaspor’a karşı Süper Kupa mücadelesi vereceklerini kaydeden Güneş şöyle devam etti: “İstanbul’da büyük bir taraftar kitlemiz var. Onların da desteği ile kupayı müzemize götürmek istiyoruz. Bursaspor son şampiyon. Kıran kırana bir mücadele olacak. Kazanan moral de bulur.”