Spor Şampiyonluk çok yakıştı

Şampiyonluk çok yakıştı

Paylaş
Şampiyonluk çok yakıştı

Fenerbahçe dün akşam zaferini ilan etti, 14 futbolcu da bu formayla bir ilki başardı. Sarı-Lacivertliler'in kadrosundaki 8 isim ise kariyerlerinde ilk defa şampiyonluk sevinci yaşadı

Süper Lig’in 31. haftasında konuk ettiği Çaykur Rizespor’a karşı sahadan beraberlikle ayrılan ve şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe’de bu zafer 14 isim için ayrı bir anlam ifade ediyor. Sarı-Lacivertliler, bu sezon ligde 23 futbolcusuna şans verirken, bu isimler arasında 14’ü Fenerbahçe formasıyla ilk şampiyonluklarını yaşayacak. Dirk Kuyt, Alper Potuk, Moussa Sow, Pierre Webo, Emmanuel Emenike, Bruno Alves, Mehmet Topal, Egemen Korkmaz, Raul Meireles, Salih Uçan, Michal Kadlec, Hasan Ali Kaldırım, Samuel Holmen ve İbrahim Serdar Aydın, Fenerbahçe’deki ilk zaferlerine imza atacak.

Kuyt’ın ilk zaferi

Ayrıca futbol kariyerlerinde şampiyonluk coşkusunu ilk defa yaşayacak isimler de var. Bu listedeki en çarpıcı oyuncu ise Kuyt... Takımın en tecrübeli futbolcularından biri olan Hollandalı ile birlikte Emenike, Webo, Egemen, Hasan Ali, Alper ve Salih, kariyerlerine ilk lig şampiyonluklarını ekleyecek. Bu arada Fenerbahçe formasıyla en şampiyonluk sevinci yaşayan oyuncular Volkan Demirel ve Selçuk Şahin... İkili 5. kez şampiyonluk kupasını kaldıracak.

Haberin Devamı