Spor 'Şampiyonluk yarışı beni ilgilendirmiyor'

'Şampiyonluk yarışı beni ilgilendirmiyor'

Paylaş
'Şampiyonluk yarışı beni ilgilendirmiyor'

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'de 15 Şubat Pazar günü Trabzonspor ile deplasmanda oynayacakları karşılaşma için iyi hazırlandıklarını belirterek, "Umarım karşılığını alırız" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor'la karşılaşacak İstanbul Başakşehir'de, teknik direktör Abdullah Avcı, antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Oynadıkları maçların keyifli geçtiğini ve bu konuda olumlu görüşler duyduklarını dile getiren Avcı, rakipleri Trabzonspor’un sezon başından beri bir değişim içinde olduğunu vurgulayarak, "Bizim Avrupa kupalarına katılmak gibi bir hedefimiz var. Trabzonspor, Bursaspor ve biz ligde birbirine yakın derecede yarışan takımlarız. Biz her maçı kazanma duygusuyla oynuyoruz. En iyi şekilde toplantılarımızı ve çalışmalarımızı yapıyoruz, umarım karşılığını biz alırız" diye konuştu.

'Kendimizi geliştiriyoruz'

Abdullah Avcı, oyun planlarında bir standarda ulaştıklarını anlatarak, "Her şeyi çok iyi yapıyoruz anlamında değil ama son derece geliştiriyoruz. Bugün ne kadar az pozisyon veriyorsak, bir o kadar da fazlasına giriyoruz. Bunu istatistikler de gösteriyor. Bunu geliştiriyoruz. Bugün dünya futbolunun oynamaya çalıştığı oyunu ülkemizde iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Oyuncular da buna geri bildirim veriyor" ifadelerini kullandı.

'Şampiyonluk yarışı, beni ilgilendirmiyor'

Şampiyonluk yarışında hangi takımı şanslı gördüğüne yönelik soru üzerine Avcı, "Kendi kulübümle ilgili bir yarışın içerisindeyiz. Avrupa kupalarını geçen hafta itibariyle iki kulvarda kovalıyorduk. Kupada Bursaspor’a elenerek bir kulvarı kaybettik ama ligde bunu yakalamak istiyoruz. Yukarıda ne oluyor beni ilgilendirmiyor işin açıkçası. Bütün maçları kazanma duygusu bizim için önemli, bu şekilde devam edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

AA

Haberin Devamı