Spor 'Şampiyonlukta rakibimiz Fenerbahçe'

'Şampiyonlukta rakibimiz Fenerbahçe'

Paylaş
'Şampiyonlukta rakibimiz Fenerbahçe'

Spor Toto Süper Lig lideri Trabzonspor'un asbaşkan vekili Hasan Yener, bu yıl şampiyonluk yarışındaki en büyük rakiplerinin Fenerbahçe olacağını söyledi

Yener, yaptığı açıklamada, takım olarak çok iyi çalıştıklarını belirterek, "Başarımız tesadüf değil. Bunlar hep iyi çalışmanın sonucu" dedi.

Sezon başından bu yana futbolcularının, teknik kadronun önerileri ve istekleri doğrultusunda mükemmel çalıştığını ve bunu da sahaya yansıttıklarını ifade eden Yener, "Özellikle Gaziantepspor maçının hemen başında, yani golü yedikten sonra ilk yarıda sezonun en iyi futbolunu oynadık.

Trabzonspor, mükemmel bir oyun ortaya koydu. Bol paslı, bol pozisyonlu, seyredenlere ’bir takım ancak bu kadar güzel oynar’ dedirten futbol oynadı" ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk yarışında kimsenin havlu atmadığını kaydeden Yener, "Bu yıl şampiyonluk yarışındaki en büyük rakibimiz Fenerbahçe olur. Bursasapor ve Kayserispor da bu yarışın içerisinde olur.

Şu anda Beşiktaş ve Galatasaray yarışın biraz gerisinde görünmesine rağmen onlar da yarışın dışında değil. Bu takımlar da en azından yarışmanın içinde olan takımları etkileyecek maçlar oynayacaklardır.

Bir de olayı sadece şampiyonluk açısından düşünmemek lazım. İkincilik, üçüncülük, Avrupa kupalarına katılma gibi dereceler de lig yarışının unsurlarından olacaktır" diye konuştu.

Haberin Devamı