Spor 'Şampiyonlukta şansımız büyük'

'Şampiyonlukta şansımız büyük'

Paylaş
'Şampiyonlukta şansımız büyük'

Beşiktaş'ın golcü futbolcu Bobo, şampiyonluk yarışında çok büyük şansları olduğunu söyledi

Siyah-beyazlı kulübün aylık resmi yayın organı Beşiktaş dergisinin nisan sayısında röportajı yayınlanan Brezilyalı futbolcu, Turkcell Süper Lig’deki şampiyonluk yarışıyla ilgili bir soruya, "Bursaspor şu anda lider, ama şampiyonluk için bizim de çok büyük bir şansımız var. Önemli olan 3-4 hafta içinde alınacak skorlar. Zaten bu süre, aşağı yukarı şampiyonu belirleyecektir" yanıtını verdi.

Brezilyalı futbolcu, "Üçlü forvet sisteminin ortasında yer alman, yanındaki Tello, Holosko gibi oyuncuların, uzağında kalıp orta sahaya yakın oynamaları senin oyun sistemini nasıl etkiliyor?" şeklindeki soruya şu yanıtı verdi:

"Bu, oyundan oyuna değişiyor ama bazen üçlü forvet sisteminde diğer oyunculardan uzak kaldığımda, kendimi yalnız hissedebiliyorum. Bu nedenle, iki forvetle oynamayı tercih ederdim. Yanımda birinin olmasının, bana daha çok yardımı olurdu. Bunu geçen sezon yapmış, başarılı da olmuştuk."

NOBRE’NİN GOL ORUCU

Takım arkadaşı Mert Nobre’nin bu sezon gol yollarındaki suskunluğu hakkında ise Bobo şunları kaydetti: "Forvet oyuncusu olmak aslında çok zor bir iş, çünkü şu an Nobre’nin geçirdiği gibi, bazen çok zor dönemler geçirebilirsiniz.

Belki bütün bir sezon gol atamazsınız, ama ondan sonraki sezon gol kralı olabilirsiniz. Forvette oynamak böyle bir şey. Ben de Nobre’nin böyle bir dönemden geçtiğini düşünüyorum."

EN KEYİF ALDIĞI GOLLERİN İLK 2’Sİ FENERBAHÇE’YE

Bobo, "Bugüne kadar attıktan sonra en keyif aldığın gol hangisiydi?" şeklindeki bir soruyu ise şöyle yanıtladı: "Geçen sezon Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe’ye attığım golü söyleyebilirim.

Uzaktan vurmuştum ve çok güzel bir gol olmuştu. O golü hatırlamak bana büyük keyif veriyor. Aynı zamanda bu sezon yine Fenerbahçe maçında, ceza sahasında dönerek topa vurmuştum ve gol olmuştu, o da çok güzel bir goldü.

Aslında hatırlayıp da bana keyif veren çok fazla golüm var, ama ilk iki sırada bunları sayabilirim."

Haberin Devamı