Türkiye (Son Dakika) Samsun'da bir kadınla bin lira karşılığında ilişkiye girdi! Sonra ise kandırıp...

Samsun'da bir kadınla bin lira karşılığında ilişkiye girdi! Sonra ise kandırıp...

Paylaş
Samsun'da bir kadınla bin lira karşılığında ilişkiye girdi! Sonra ise kandırıp...

Samsun'da 29 yaşındaki Can Ç. ile 22 yaşındaki Tahsin Ö., 25 yaşındaki D.D.Ç. adlı kadınla birlikte olduktan sonra ev tutup erkeklere para karşılığı fuhuş yaptırdığı iddiasıyla gözaltına alındı

Samsun'un İlkadım İlçesi'nde oturan Can Ç., bir süre önce hakkında ahlak polisi tarafından işlem yapılan D.D.Ç. adlı kadınla tanışıp 1000 lira karşılığında cinsel ilişkiye girdi.


KENDİNİ MÜTEAHHİT OLARAK TANITIP KANDIRARAK SEVGİLİ OLDU


Şüpheli daha sonra kendisini müteahhit olarak tanıtıp D.D.Ç.'yi kandırarak sevgili oldu. Can Ç. emlakçı olarak tanıttığı arkadaşı Tahsin Ö.'nün de genç kadınla para karşılığı cinsel ilişkiye girmesini sağladı.

POLİSE GİDİP ŞİKAYETÇİ OLDU


Ardından şüpheliler ev tutup D.D.Ç.'yi erkeklere para karşılığı fuhuş yaptırmaya başlayıp elindeki paraları da aldı. D.D.Ç. polise gidip başından geçenleri anlatarak şikayetçi oldu. Şikayetin ardından polis dün iki şüpheliyi gözaltına aldı.


SERBEST BIRAKILDI


Polisteki işlemleri tamamlanan Can Ç. ile Tahsin Ö. 'fuhuş için yer temin etmek' ve 'fuhuşa aracılık etmek' suçlarından sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.

Haberin Devamı