Türkiye (Son Dakika) Samsun'da soyunma kabininde bel kıtlatırken taciz iddiası

Samsun'da soyunma kabininde bel kıtlatırken taciz iddiası

Paylaş
Samsun'da soyunma kabininde bel kıtlatırken taciz iddiası

Samsun'da mağazada soyunma kabininde beline masaj yaparak kıtlatmak isterken tacizde bulunduğu iddia edilen 23 yaşındaki gencin yargılanmasına başlandı

Samsun'da gelişen olay, Atakum ilçesindeki bir mağazada yaklaşık 6 ay önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mağazada tezgahtar olarak çalışan 17 yaşındaki D.E. adlı genç kız, yine kendisini gibi tezgahtar olan 23 yaşındaki T.S.'nin çalışırken belleri ağrıdığında soyunma kabininde kendisine yaptığı masaj sırasında tacizde bulunduğunu ileri sürerek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine gözaltına alınan T.S., suçlamaları kabul etmedi ve çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Olay sonrası hastaneye sevk edilen mağdur D.E.'nın olay sonrası beden ve ruh sağlığının bozulduğuna dair rapor verildi.

T.S. hakkında "mağdurun beden ve ruh salığını bozacak şekilde cinsel istismar" suçundan 15 yıl hapis cezası istemiyle Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Bugün görülen davanın ilk duruşmasına tutuksuz olarak yargılanan sanık T.S. ile mağdur D.E. duruşmada hazır bulundu. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen T.S., "Tezgahtar olarak ayakta çalıştığımız için sürekli belimiz arıyordu. Beli ağrıyanın beline ‘kıtlatma’ diye adlandırdığımız masaj yapardık. Bu masajları soyunma kabininde yapıyorduk. Mağdure D.E., 'Belim tutuldu, bana masaj yapar mısın?’ dedi. Ben de birlikte soyunma kabiline girdik. Bastırarak 2 elimle masaj yaptım.

Mağdure ayaklarını toplayarak yüz üstü kabine yattı. Belini kıtlatıp dışarı çıktık. Kendisiyle aramızda bir husumet veya kavga da yoktu. Kendisine tacizde bulunmadım. Niçin böyle bir suç uydurdu bilemiyorum" diye konuştu.

Soyma kabininde taciz edildiğini iddia eden D.E. ise şikayetçi olduğunu belirterek, "T.S., mağazada en çok güvendiğim kişiydi. Daha önce de birçok kez belim ağrıdığında kıtlatma yapmıştı. Sürekli ayakta çalıştığımız için belimiz ağrıyordu ve elimizle yumruk yapıp kıtlatma diye adlandırdığımız masaj yapıyorduk. Ben soyunma kabininde otururken yanıma geldi. Ben de ‘Ağrıyan belimi kıtlat’ dedim. 2 yumruğuyla belime bastırdı. Bu sırada giysim açılmış ve tenimi görünce de bana 'Ben çok kötü oldum' dedi. Yüzü kızardı. Ben kabinden çıkmak istedim. Bu sırada bana tacizde bulundu. Kabinden çıktım ve şikayetçi oldum. ‘İftira atıyor’ diyor. Hangi kız kendisini lekelemek için iftira atar" şeklinde konuştu.Duruşma tanıkların dinlenmesi için ileri bir tarihe ertelendi.

Haberin Devamı