Bilim - Teknoloji Samsung Galaxy J8+’nın özellikleri
Paylaş
Samsung Galaxy J8+’nın özellikleri

Hatırlanacağı gibi Samsung Galaxy J8 daha önce SM-J800FN kod numarası ile Geekbench testinde görülmüştü. Şimdi ortaya çıkan versiyon ise SM-J805G kod numarasına sahip ve bu modelin Samsung Galaxy J8+ olduğu düşünülüyor

Daha önce ortaya çıkan Galaxy J8, Exynos 7870 yonga setini kullanıyordu. Yeni ortaya çıkan Galaxy J8+ ise Snapdragon 625 yonga setini kullanıyor. Bir önceki versiyona göre daha hızlı bir yonga setine ve daha fazla dahili depolama alanına sahip telefon, bir öncekinin “Plus” versiyonu denilebilir.

İki modelde Android 8.0 Oreo işletim sistemini kullanıyor. Diğer özellikleri kıyaslanacak olursa önceki versiyon 3 GB RAM, yeni versiyon ise 4 GB RAM’e sahip. İki cihazda da sekiz çekirdekli Cortex-A53 işlemci bulunuyor ancak J8+ hız olarak bir önceki versiyonu geride bırakıyor.

İki cihaz performans olarak birbirine oldukça yakın olsa da daha fazla dahil depolama alanına sahip J8+’nın fiyatının daha yüksek olması beklenebilir. Tahminler J8’in Avrupa, Orta Doğu Ve Asya piyasasında, J8+’nın ise Güney Amerika ve Asya’nın belli bir kaç pazarında satışa sunulması yönünde.


ROBERT DOWNEY JR’DAN SHERLOCK HOLMES 3 AÇIKLAMASI

Haberin Devamı