Bilim - Teknoloji Samsung yeni bir tablet hazırlığında
Paylaş
Samsung yeni bir tablet hazırlığında

Android'li tablet bilgisayarları ile bu alana hızlı bir giriş yapan Samsung'un yeni bir tablet bilgisayar hazırlığı yaptığı iddia edildi

Apple'ın iPad ile hareketlendirdiği ve kendi üslubunca yeniden şekillendirdiği tablet bilgisayarlar alanı, bir anda mobil dünyanın en hareketli pazarı haline gelmişti. iPad'e rakip olarak hızlı bir şekilde ilk ürünü pazara sunan isim ise Samsung olmuştu. 7 inçlik tableti ile gayet iyi bir başarı yakalayan Samsung, sonrasında duyurduğu daha büyük boyutlu tabletler ile de beğeni toplamıştı.

Haberin Devamı

Şu sıralar Samsung için yeni bir tablet haberi daha gündeme gelmeye başladı. 7 inçlik ilk tabletin devamı niteliğinde olacağı düşünülen yeni Samsung, daha güçlü özellikleri ile kompakt yapıda bir tablet arayan müşteri kitlesini hedefliyor. Cihazın özelliklerine baktığımızdaysa son derece güçlü bir donanım ile karşılaşıyoruz.

Şu ana kadar ortaya çıkmış özellik listesi şu şekilde: 1GB Ram 16GB dahili sistem belleği microSD bellek kartı yuvası Çift çekirdekli Exyon 1.2GHz işlemci USB yuvası 7inçlik IPS ekran Arama yapabilme, video araması ve SMS özelliği Henüz kesinlik kazanmayan ve Android 3.1 Honeycomb işletim sistemine sahip olacağı düşünülen cihazın fiyatına ve çıkış tarihine ilişkin kesinleşmiş bir bilgi bulunmuyor.

Haberin Devamı

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.