Bilim - Teknoloji Samsung'un derdi anlaşıldı!
Paylaş
Samsung'un derdi anlaşıldı!

Samsung'un yıllardır neden yeni bir telefon tasarımına geçemediği, bu açıklama ile ortaya çıktı!

Samsung bir süredir, tasarımlarını yeterince güncelleyememekle ve zamanın gerisinde kalan tasarımlar yapmakla suçlanıyordu. Koreli dev, nihayet metal kasalı telefonlar üretmeye başladı ancak bu kararın neden bu kadar geç kaldığı sorusu şimdiye kadar cevabını bulamamıştı.

Samsung Design America'nın başındaki Kevin Lee, bu soruya cevap olarak, problemin Samsung'un şirket yapısından kaynaklandığını vurguladı. Metal kasa kararının alınmasına kadar geçen 18 aylık sürede, son derece başarılı tasarımlarla karşılaştığını ve bunları zamanında hayata geçirebilmiş olsalardı, piyasadaki diğer telefon üreticilerinin iflas edebileceğini belirten Kevin Lee, belli bir tasarımın şirkette kabul görmesi için çok uzun bir onay sürecinden ve komuta zincirinden geçmek zorunda olduklarını, bunun da süreci yavaşlattığını vurguladı.

Telefon piyasasında her sene yüzlerce yeni modelin ve her şirket için en az bir amiral gemisi modelin piyasaya çıktığını düşününce, metal kasa tasarımları için onay almanın 18 ay sürmesi gerçekten düşündürücü. Bu açıklama ile birlikte, yeni modelin tasarımı için Sa >CHIP Online

Haberin Devamı