Gündem Sanal aşkını rehin aldı

Sanal aşkını rehin aldı

Paylaş
Sanal aşkını rehin aldı

Konya'nın Beyşehir İlçesi'nde, internetten tanıştığı 19 yaşındaki Z.L.'yi evlerinin önünden otomobille silah zoruyla kaçıran 23 yaşındaki M.D., polis tarafından kıstırılınca, genç kızı rehin aldı

Van’da oturan M.D. iddiaya göre, internette Beyşehir’deki Z.L. ile tanıştı. M.D., bir süre sonra duygusal olarak bağlandığı genç kızla evlenmek istedi. Fakat genç kızın ailesi buna karşı çıktı. Bunun üzerine kuzeni A.D. ile birlikte Beyşehir’e gelen M.D., Z.L.’yi Beytepe Mahallesi’ndeki evlerinin önünden silah zoruyla kaçırdı. Z.L.’nin annesi durumu polise bildirdi.

Haberin Devamı

Polisin aradığı A.D.’nin kullandığı otomobil, kent merkezinde trafik ışıklarında duran bir otomobile arkadan çarptı. Bunun üzerine A.D., çarptığı otomobilin sürücüsüyle tartıştı. O sırada polisin gelmesi üzerine arka koltukta oturan M.D., Z.L.’nin başına tabanca dayayarak rehin aldı.

Uzun süren çabanın ardından M.D. ve A.D. güvenli bir noktaya götürülmek için ikna edildi. Ardından direksiyon başına geçen bir polis memuru, otomobilli kent merkezinin yaklaşık 2.5 kilometre ilerisinde bulunan Hayvan Pazarı’nın yakınına götürdü. M.D., burada polise Z.L. ve yakınlarının kendilerinden şikayetçi olmadığını belirten imzalı bir kağıt alınmasını ve bir Cumhuriyet savcısının olay yerine gelmesi halınde Z.L.’yi serbest bırakacağını söyledi. Kısa bir süre sonra kendini savcı olarak tanıdan bir polis genç kızın davacı olmayacağını belirtti.

Haberin Devamı

İkna etmeye çalışılırken polis iki genci etkisiz hale getirdi. Şüpheliler, polis otomobiline alındığı sırada ise Z.L.’nin öfkeli yakınları da linç girişiminde bulundu.

Güçlükle korunan 2 şüpheli, hemen polis merkezine götürüldü. Z.L. de Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kontrole götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(DHA)