Türkiye (Son Dakika) Sanatçılar kaza yaptı!

Sanatçılar kaza yaptı!

Paylaş
Sanatçılar kaza yaptı!

'21'inci Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali'nin açılışı için Antalya'ya gelen İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçıları, dönüş yolunda kaza yaptı. Kazada, 2'si ağır 5 sanatçı yaralandı

Kaza, öğle saatlerinde Havalimanı Yolu Altınova kavşağında meydana geldi. Cihan Genek yönetimindeki otomobil, iddiaya göre kırmızı ışıkta geçen Süleyman Şaban yönetimindeki servis minibüsüne kavşak sistemi içerisinde ortadan çarptı.

Haberin Devamı

'SAKAT KALMAK İSTEMİYORUM'

Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobilde bulunan İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçıları sürücü Cihan Genek ve eşi Elif İpek Genek ile Bora Acar Zöngür, Nejat Beğde ve Cihan Özmen çeşitli yerlerinden yaralandı. Kaza yerine çok sayıda ambulans çağrıldı. Gelen sağlık ekipleri yaralıları çeşitli hastanelere götürürken, boğazında kesik bulunan Bora Acar Zöngür ile Cihan Özmen’in durumunun ağır olduğu belirtildi. Cihan Özmen sedyeye alınırken "Ayaklarımı hissetmiyorum. Sakat kalmak istemiyorum. Lütfen yardım edin" dedi.

İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçıları, dün akşam Aytaç Manizade’nin Aspendos Antik Tiyatrosu’nda sahneye koyduğu ’Aida’ adlı opera gösterisini sanatseverlere buluşturdu.

Haberin Devamı

DHA