Spor Sanchez Flores'in koltuğu sağlam

Sanchez Flores'in koltuğu sağlam

Paylaş
Sanchez Flores'in koltuğu sağlam

Atletico Madrid Kulübü Başkanı Enrique Cerezo, teknik direktör Quique Sanchez Flores için "yeri garanti, ondan memnunuz" açıklamasında bulundu

UEFA Avrupa Ligi’nde Galatasaray’ın rakibi olan Atletico Madrid’de alınan istikrarsız sonuçlar teknik direktör Quique’yi zor durumda bıraksa da kulüp yönetimi İspanyol teknik adama desteğini sürdürdüğünü açıkladı.

Kulüp başkanı Cerezo, basına verdiği demeçte, "Eğer Kral Kupası’nda finale çıkarsak takımın başında onun olacağına inanıyorum. Yeri garanti ve gerek teknik heyet, gerekse futbolcular ondan memnunuz.

Ama, her teknik direktör için geçerli olan onun için de geçerli. Eğer maç kazanamazsa sorun yaşar. Teknik direktörler sonuçlarla yaşarlar" dedi.

Atletico Madrid’de Abel Resino’nun yerine 23 Ekim’de göreve gelen Quique 100. gününü doldururken, onun döneminde Atletico Madrid, La Liga’da oynadığı 12 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 yenilgi, Şampiyonlar Ligi’ndeki 3 maçta 2 beraberlik, 1 yenilgi, yarı finale yükseldikleri Kral Kupası’nda ise 6 maçta 4 galibiyet, 1 yenilgi ve 1 beraberlik aldı.

İspanyol basını, La Liga’da 13. sırada bulunan Atletico’nun gelecek sezon Avrupa Ligi’nde mücadele etmesi için Kral Kupası’nda finale çıkmasının şart olduğuna dikkat çekerken, Atletico’nun kupanın yarı finalinde Racing’e elenilmesi halinde Quique’nin görevine son verileceğini iddia ediyor.

Haberin Devamı