Rauf Tamer Sandık...
HABERİ PAYLAŞ

Sandık...

Haberin Devamı

Baraj yok.
Yerel Seçimler böyledir.
1 oy fazla alan kazanıyor.
Demek ki adaylar mühim.
Bu bakımdan, anketlerde“hangi partiye oy verirsiniz” değil, “hangi aday’a oy verirsiniz” diye sormak lazım. Nitekim öyle soruluyor. Yâni, çoğu zaman siyasi tercihlerimiz bile bir kenara bırakılmaktadır.
Öyle seçmenler vardır ki, Genel Seçimlerde başka partiye, Yerel Seçimlerde başka partiye oy kullanır... Hatta, Büyükşehir’de başka, ilçede başka partiye...
Milyonlarca seçmen böyledir.
Zaten onun içindir diyoruz ki “Yerel Seçimler, Genel Seçimlere benzemez.”

[[HAFTAYA]]

* * *
Fakat buna rağmen...
Eğer halk, ders vermek istediği bir parti, bir yönetim varsa, her şeyi bir kenara bırakıp, ona haddini Yerel Seçimde de bildirir.
Örnek istiyorsanız, 1994 Yerel Seçimleri... Bir örnek daha istiyorsanız, buyurun, 1989 Yerel Seçimleri... Bir örnek daha istiyorsanız, yine buyurun, 1977 Yerel Seçimleri. Ama bunlar ender görülür...

Gökçek
Başkent’te 20 yıl Belediye Başkanlığı yapıp, şimdi de 25’inci yıla doğru yelken açan bir adam (Melih Gökçek) siz sevseniz de sevmeseniz de, mutlaka üstün yetenekleri olan bir adamdır.
Kendinizi boşuna yormayın.
Zorbalıkla gelip oturmuş değil, adam sürekli sandıktan çıkıyor.
Çatlasanız da patlasanız da durum budur.

Tanyolaç

Çok değerli bir spor adamı’nı kaybettik. Necmi Tanyolaç, spor sayfalarına rekabet ve yarışma duygusunu aşılayan duayenlerden biridir. Onu unutmayacağız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder