Gündem Sandıktan neler çıktı neler

Sandıktan neler çıktı neler

Paylaş
Sandıktan neler çıktı neler

10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde sandıktan çıkan fotoğraflar, yazılar seçim gününe damgasını vurdu!

Altınkum Mahallesi’ndeki Belediye Kültürevi’ndeki 1280 no’lu sandıkta oy verme işlemleri tamamlandıktan sonra sayıma geçildi. Görevliler, 289 seçmeni bulunan sandıkta sayım yaparken ilginç bir durumla karşılaştı. Yalnızca oy pusulasının bulunması gereken zarfta ’tercih’ mührünün basıldığı ünlü şarkıcı Sibel Can’ın fotoğrafı çıktı.

Haberin Devamı

Oy pusulasındaki cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Ekmeleddin İhsanoğlu ve Selahattin Demirtaş’ın fotoğraflarının üzerine ise tükenmez kalemle çarpı işareti konulduğu görüldü. Sibel Can’ın fotoğrafının çıktığı zarf geçersiz sayılıp, tutanak tutuldu.

SANDIKTA ERSUN YANAL TEPKİSİ

Dün kulübe istifasını veren Ersun Yanal'ı da taraftarlar unutmadı. Oy pusulasına Ersun Yanal yazan taraftar sosyal medyada günün en çok konuşulanları arasında oldu.

AZİZ YILDIRM DA UNUTULMADI

1087 nolu sandıktaki fotoğrafı kendisinin koyduğunu söyleyen 23 yaşındaki seçmen Onur Baybars, üç adaya da oy vermek istemediği ve fanatik Fenerbahçeli olduğu için Yıldırım’ın fotoğrafını zarfa koyduğunu söyledi.

Tavas Anadolu Lisesi’ndeki 1087 numaralı sandıkta oy verme işleminin ardından sayıma geçen sandık görevlileri, bir zarfın içinde Aziz Yıldırım’ın fotoğrafı ve Fenerbahçe Kulübü’nün ambleminin olduğu bir kağıt bulunduğunu belirledi. Oy pusulasında hiçbir adayın tercih edilmediği zarf, sandık kurulu tarafından geçersiz sayıldı. Seçim Kurulu görevlileri zarftan çıkan fotoğrafı cep telefonu ile görüntüledi. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın fotoğrafını zarfa kendisinin koyduğunu söyleyen Tavaslı genç Onur Baybars, fanatik Fenerbahçeli olduğunu ve adaylardan üçünü de beğenmediği için zarfa Yıldırım’ın fotoğrafını koyduğunu belirtti.

Haberin Devamı

DHA