Dr. Haydar Dümen Şans kadına gülebilir
HABERİ PAYLAŞ

Şans kadına gülebilir

Haberin Devamı

Kadınların en büyük derdi orgazm. Öyleleri var ki bu konuda çok şanslılar. İlk günden beri cinselliği seviyor, zevk alıyor, mutlu oluyorlar. Eşleri ya da partnerleri de sorunsuz yaşıyor. Ama her kadın onlar kadar şanslı olmayabilir...

BÖYLE SORU YOK!

Bütün kızlar beni istiyor

20 yaşındayım, yakışıklıyım. Bütün kızlar benimle olmak istiyor. Hayat seks üzerine kurulmuş gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Ne diyorlar değerli okurum? Bakışla mı bunu ima ediyorlar ya da sözle mi söylüyorlar? Peki sen onlara ne söylüyorsun? “Bugün günüm değil” ya da “Ben sözlüyüm, ihanet edemem” gibi bahaneler mi uyduruyorsun?

Yoksa hep hayal kuruyor, rüyalarını gerçek mi sanıyorsun? Benim gençliğimde hayatını seks üzerine kuranların çoğu olgun armut gibi yere düştüler. Üniversitede ise, kız arkadaşlarıyla kantinde çay içenler 4 yıllık fakülteyi 6 yılda bitirdiler, içmeyenler diplomayı zamanında ailelerine götürdüler.

İlişkiye girmek istiyorum

17 yaşındayım. Günde 3 kez mastürbasyon yapıyorum. Çıldırmak üzereyim, doymuyorum. İlişkiye girmek istiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Ne ilişkisi be çocuk! Karnın aç, babanın çalışmaktan, düşünmekten başında kalmamış saç. Anacığın yeni bir pabuça muhtaç, sen kaç oğlum kaç! Bu işten kaçmak için sığın yatağa, dalmış gibi derin uykuya bir de horlayıver!!!

Yarım saat kimse seni arayıp sormayacak. Ancak aynı gün ikinci kez bu numarayı ailen yutmaz. Kısaca ailece haliniz duman. Bunların üzerine bir de sen “İlişki” diye tutturursan, iradene bir tekme atmazsan, işin sonunda durumun iyi görünmüyor.

Gözüm hep kadınlarda

27 yaşındayım, 1.5 yıllık evliyim. Cinselliğe düşkünüm. Güzel kadınlarla ilişkiye girmek istiyorum. İş yerinde kadınlar beni etkiliyor. Bu davranışımdan nasıl vazgeçerim?

CEVAP

Değerli okurum, “Kadınım bana yetmiyor” demek mi istiyorsun? Ben de sana soruyorum, kadının hakkını veriyor musun? Daha çiçeği burnunda evlisiniz. Evlilik çayını yeni demlediniz. Ama sen elinde boş bardak, fırsat bulsam da onu bir başka markayla doldursam havasındasın.

Bu koşullarda evlilik yürümez. Evlilik topal eşeğe dönmüşse deh-çüş demekle de mutlu aile kavramına ulaşılmaz. Onlar baksın, sen aldırma. Duygularını eşine sakla. Boş laflara da bel bağlama, evlilik çatırdıyor unutma.

Her ilişkide orgazmı yaşıyorum

30 yaşında kadınım ve 2 yıllık evliyim. Ne zaman eşimle ilişkiye girsek ben orgazm oluyorum. Bu normal bir durum mu?

CEVAP

Sevgili okurum, çok şanslısın. Bu normalin ötesinde büyük bir avantaj. Eşin de mutluluğu bulmuş. Umuyorum, her zaman mutlu bir hayat yaşarsınız.

Boyu normal mi?

20 yaşındayım, cinsel organım 13 santim. Bana küçük geliyor. Partnerimi tatmin edememekten korkuyorum. 77 kiloyum, boyum ise 1.83. Boyu normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, penisinin ölçüleri normal. Partnerini de tatmin edersin, kendin de mutlu olursun. Dert ettiğin şeye bak. Kilonu yerinde tut, şişmanlama yeter.

Zevk suyu hamile bırakır mı?

19 yaşındayım, kız arkadaşımla bir şeyler yaşamaya çalıştık. O sırada benden zevk suyu geldi. Çok korktuk. Acaba zevk suyu hamile bırakır mı? Sevgilim çok tedirgin.

CEVAP

Değerli okurum, hiçbirine elleşme, karışma. O gelen sıvıdan gebe kalınmaz. Bırak doğa bildiği gibi yapsın. Sen sadece frene basacaksın o kadar.

Üst üste yapıyorum

24 yaşındayım. 1 aydan uzun süredir günde 3-4 defa üst üste mastürbasyon yapıyorum. Bu baba olmamı etkiler mi?

CEVAP

Değerli okurum, baba olursun. Ama ileride önce erken boşalma sonra kadınından zevk alamama sorunuyla karşılaşabilirsin. Bunlar tehlikeli oyunlar. Sana biraz tolerans tanıyalım. Haftada 2-3 niye yetmiyor?

İlaçla bile sertleşmiyor

5 yıldır tip 2 şeker hastasıyım. Şimdiye kadar sertleşme sorunum yoktu ancak 5 aydır o meşhur mavi haplarla bile sertleşme olmuyor. Doktora gittim, bana “Her şey yolunda” dedi. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bu konunun ciddi bir gözlem ve araştırmadan geçmesi gerekiyor. Kanımca psikolojik. Psikiyatıra gidersen hepimiz rahat ederiz.

Bazı geceler çok ağrıyor

Bazı geceler penisim erekte olmuş bir şekilde çok ağrıyor. Bunun sebebi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, kan basıncı fazla geliyor, bölgenin bütün organları iyice geriliyor. Hormon salgısı deliriyor. Senin durumuna bir yat parası ödeyecek milyonerler de 70 yaşından sonra “Ah be kader” diyor.

Demir yatağa çarptım

24 yaşında kızım. Küçükken demir yatağın ucu vajinama batmıştı ve biraz kan gelmişti. Bu kızlık zarımın bozulmasını etkiler mi? 1-1.5 sene önce sevgilimle kıyafetler üzerimizdeyken sürtünme yoluyla bir şeyler yaşadık. Bu bana bir sorun yaratır mı?

CEVAP

Hiçbir sorun yaratılmamış ve yaratmaz. Ama bundan sonra başına ne gelir, onu bırak Haydar Hoca’yı, Haydar Hoca’nın hocaları da anlamaz, şansa bırakırdı.

Büyütmek için ilaç alsam?

23 yaşındayım, penisim 11 santimden küçük. İnternette büyütmek için ilaçlar var. Kullanmamı önerir misiniz?

CEVAP

Değerli okurum, idare edeceksin, normaldir. O reklamların yararı olmadığı gibi büyütme şansı da olmayacağına göre yapıya ya da kadere razı olmak gerekir. Kaderi çiz at, yapıya sahip çık. İyi kullan, ruhunla fonksiyonunu özdeşleştir, bu durumda hocana bir teşekkür gerekir.

Eşim gebe mi?

Eşimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik, birkaç defa kasıklarına boşaldım. Adeti gecikti, karnında şişlik var. Kendini yorgun da hissediyor. Eşim hamile mi?

CEVAP

Sevgili okurum, bir ihtimal hamile olabilir. Bir kan testi durumu belirler. Ama normal cinsel birleşmeleriniz olsun.

Kendimi nasıl rahatlatırım?

Erkek arkadaşımla ilk defa birlikte olacağız. Çok korkuyorum. O tecrübeli olduğu için rahat. Ben acıyı duymamak için kendimi nasıl rahatlatırım?

CEVAP

Sevgili okurum, keşke bu soruyu arkadaşın sorsaydı, ben de ona bir trafik polisi gibi yol verseydim. Çünkü direksiyon onun elinde. Arabanın sahibi o. Yakıt deposu dolu. Sana ne kaldı? Arka koltuğa oturup içinden “Aman Tanrım” demek. Dersen dersin, demezsen sen bilirsin.

Haftada 1 zarar verir mi?

7 günde bir mastürbasyon yapıyorum. Bazı arkadaşlarım “Zararlı ve doğal değil” diyorlar. Yardımcı olur musunuz?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonun ileride yaratabileceği sorunlar kişiye göre değişir. Bu konuda daima orta yol izlenmelidir. Bir mastürbasyonla tatmin oluyorsan kendini asla zorlama. Doktoru da sensin, sahibi de sensin. Üst tarafını partnerin düşünsün.

GÜNÜN SÖZÜ

Tebessüm güzelliğin ruhudur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder