Dr. Haydar Dümen Şans onlardan yana...
HABERİ PAYLAŞ

Şans onlardan yana...

Haberin Devamı

Orgazm olamayan kadın üzülüyor, konuyu kendine dert ediyor. Ama bazıları var ki, o kadınlar şanslı doğuyor. Orgazmı çok çabuk öğreniyor ve hızlı yaşıyor. Eğer sorun yaşıyorsanız her şeyi akışına bırakın, ilişkinin güzelleştiğini fark edeceksiniz...

BÖYLE SORU YOK!

Zeytinyağı faydalıymış Yaşıtlarıma göre çok ufak. “Zeytinyağı faydalı” diyorlar. 1 yıl sürersen 10 santim birden uzatırmış. Ne dersiniz?

CEVAP

Değerli okurum, zeytinyağının neden kıymete bindiği sayende anlaşıldı! Dünya zeytinyağını tek yönlü tüketirken sen ya da siz bir yukarıdan bir aşağıdan ‘Ye Mehmet ye’ derken, tenin zeytin gibi kokmaya başlarsa şaşma. Artık yeter de, bundan böyle saçmalama. Olur ya 10 santim uzadı. O da nesi? Kadın, kız yüzüne bakmıyor. Araştırdım, aradığımız yağlama, yıkama değil, kafa kafa dediler. Meğer kızlarımızda yetenek gelişmiş, erkeklerin beyinlerini okuyorlarmış. Ve sana şans, alacağınız kıza da geçmiş olsun mesajı gönderdiler.

İkinci kere sertleşmiyor

Kız arkadaşımla ilişkiye girince 4.5 dakikada boşalıyorum. Bir daha da sertleşme olmuyor. Bu durum moralimi bozuyor, ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, ‘Eli işte, gözü oynaşta’ diye bir deyim vardır. Buna yeterince konsantre olamama denir. Neden uzamıyor derken duygular çatışıyor. Bu duruma da ecinniler karışıyor demektir. Olayı denetleyip sorgulama ki organ stresten kurtulsun, böylece daha uzun süreye alışsın. Ya kız? Onca heyecan ve yük altında. Dikkat et, bayılmasın. Bunun için yanında nane ruhu bulunsun!!! Senin şanssızlığın, kızın şansı. Ya ikinci olsaydı? Her neyse, vah kızımız, nazımız, umudumuuz, geçmiş olsun, seni melekler korusun.

Ne gözüm ne gönlüm doyuyor

34 yaşında, 3 yıllık evliyim. Karımı seviyorum ama gözüm dışarıdaki kadınlarda. Ne gözüm ne de gönlüm doyuyor. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, gözün doysun derler. Gözün çıkmasın, gönlün de kadından bıkmasın demek daha sıcak bir selam. Yazık olmuş eşine. Nasıl düşmüştü senin peşine? Evlilik teklifine uçmuş, nikaha da uçarcasına koşmuştu. “Buldum bir nimet, Tanrım onu bana nasip et” diye ettiği dualar gökteki bulutları bile aşamamış. Dengesiz bir savaş bu. Dışarıda kadınlardan bir ordu. İçeride eşine sadık bir kadın. Hem börek pişiriyor hem şarkı söylüyor. Aynı zamanda doğacak çocuklarına isim arıyor. Sen ise, ne yapacağını bildiğin halde bize soruyorsun?

Benimki çok mu fazla?

22 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla sevişirken ben 2 kere boşalıyorum. Acaba benimki çok mu fazla? Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, çok şanslısın. Bu büyük şans için seni kutluyorum. Çıkan ikramiyeye yakınıyor gibisin. Sevgilin pastadan bir dilim yiyene kadar sen 5 dilim ye. Bundan kim kazançlı çıkar? Hem sen hem sevgilin. Ya bir de orgazm olamasaydın?

Evlenemem diye korkuyorum

18 yaşındayım. Penisim 9 santim. Bu boyda kalırsa evlenemem diye korkuyorum. Önerebileceğiniz ilaç ya da krem var mı?

CEVAP

Değerli okurum, şişmansan, kasık yağlarını eritirsen organın 2 santim daha görünür hale gelir. Çünkü kasık yağları o kadarını yutuyor. Yazdığın ölçüdeki penisle evlenebilirsin. Büyütmenin kremi, hapı, ilacı yok. Tek çare ameliyat. Ameliyatla da ancak 1-2 iki santim büyütülüyor.

Bahaneler uyduruyorum

19 yaşındayım. İlk defa bir kız arkadaşım oldu. Kız arkadaşım cinsel ilişkiye girmek istiyor. Ben çeşitli bahaneler uydurup uzaklaşıyorum. Bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, bahanelere devam et. Kaç yavrum, kaç. Cinselliği belden aşağıya indirgemeyin. Cinselliğin, beyinselliği de çok güzeldir ve zevk verir. Konuşma, ilgi, sevgi, yüzüne bakmak, gülümsemek, şakalaşmak gibi. Kaçarken ayağın takılır, yuvarlanır ya da bataklığa düşersen o zaman benden hiç çare bekleme. Elimden bir şey gelmez.

Küçülür mü?

26 yaşındayım, cinsel organım biraz büyük. Karımın cinsel ilişkide canı yanıyor. Küçültme şansı var mı? Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, idareli kullan yeter. Ameliyatla kısaltılamıyor.

Bakire olabilir miyim?

28 yaşında kadınım, 4 kere ilişkiye girdim. Her ilişkiden sonra benden 2-3 damla kan geldi. Bu normal mi? Ben bakire miyim?

CEVAP

Sevgili okurum, bakirelik mi kalmış? Bu ilişkiden vajina ve ruhun payını almış. Sen hâlâ kapıdaki zar bekçisine selam duruyorsun. İnsaf et. Kendine değer ver. Olan olmuş, biten bitmiş.

Nasıl büyütebilirim?

19 yaşındayım. Penisim yaşıma göre çok küçük. Cinsel organımın boyu sadece 10 santim. Nasıl büyütebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, kasık yağların fazla ise onları yok edersen, penisin 1-2 santim daha görünür, boy kazanır. 10 santim penis için tüm uzmanlar “Yeterlidir” diyoruz.

Sapık mıyım?

21 yaşındayım. Benden yaşça küçük kızlara ilgi duyuyorum. Acaba ben sapık mıyım? CEVAP Değerli yavrum, niye sapık olasın ki? İlgi duymanın ya da düşünmenin böyle eyleme geçmemiş olayların sapıklıkla ilgisi yok. Zamanla düzelir.

Hamile mi?

Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimizde spermlerimin bir kısmı vajinasına kaçtı. Kız arkadaşım hamile kalmış mıdır? Çok korkuyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, hemen cevap veremem. Umarım kız arkadaşın hamile kalmamıştır. Onun yanıtı doğanın gizeminde gizli.

Neden orgazm olamıyorum?

33 yaşında kadınım. Ben ilişkide orgazm olamıyorum. Eşim de beni bekliyor. Zevk alıyorum ama olmuyor. Sebebi ne olabilir?

CEVAP

Değerli okurum, dert etme. Kadınların ruh yapısıyla organdan gelen sinirlerin algılama frekansları örtüşmüyor. Bu da bir kusur değil. Ama bu sırada klitoris zevkini devreye sokmak ya da fantezilerinizi seçip ona göre değerlendirmek işe yarayacaktır. Eşini çok yorma.

Çok erken boşalıyorum

2 yıllık evliyim ve 27 yaşındayım. Eşimle her gece 3-4-5 kez ilişkimiz oluyor girdiğimiz oluyor. Ne gibi zararları olur? Bu durumun ileride cinsel hayatıma bir zararı olur mu? Bir de erken boşalıyorum. Ne yapacağım?

CEVAP

Değerli okurum, erken boşalman var. Erken boşalması olanlarda cinsel birleşme sayısı fazladır. Oysa 10-15 dakika kadar içerde kalabilsen ruhunun, bedeninin ve eşinin tam doyumu sağlansa bir gecede 3-4 birleşme yapmaya isteğin kalmaz. Fazla birleşmenin cinselliğine zararı olmayacak ama zamanla psikolojin bundan olumsuz etkilenecek.

Adeti gecikti

Kız arkadaşımla ilişkiye giriyor, boşalmıyorum. Sevgilimin adeti bu ay gecikti. 1 ay oldu. Kötü bir şey olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, kız gebe olabilir. Hemen bir gebelik testi yaptırın. Zamanı uzatmayın. Gebe ise aranızda bir çözüm yolu arayın.

GÜNÜN SÖZÜ

Sözcükler kişilerin kimlik kartı gibidir. Önemli olan kartın kendisinin temizliğidir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder