Osman Şenher Şans yanımızdaydı
HABERİ PAYLAŞ

Şans yanımızdaydı

Türk insanını coşturacak, heyecanlandıracak milli takımımız olsun istiyoruz. Uzun yıllardır da bir türlü bu duyguları yaşayamıyoruz. Dün gece 74. dakikada rakibimiz penaltıyı gole çevirse, 2012 Avrupa Şampiyonası’na gidemeyeceğiz. Sahaya bakıyoruz; 4 futbolcu şampiyon Fenerbahçe’den. Selçuk İnan’ı da koyarsak 6 futbolcu bu sezon demoralize olan Galatasaray’dan. 1 futbolcu da Trabzonspor’dan. Böyle bir takımdan fazla bir şey de beklemememiz lazım. Hücumda çoğalamıyoruz.

[[HAFTAYA]]

Doğru dürüst gol pozisyonumuz yok denecek kadar az. Orta sahada Emre Belözoğlu, defansta Servet, kalede de Volkan biraz kötü gününde olsa yandık. Böyle futbol olmaz. Güya sahaya baktığımız zaman bu futbolcuların hepsi Türkiye’nin en iyileri. Ortaya koydukları futbol ve mücadele ise hakikaten komik. Belçika Milli Takımı kalite olarak bizim çok altımızda. Buna rağmen adamların girdiği gol pozisyonu, sahaya koydukları mücadele saygı duyulacak kadar iyi. Biz neden daha iyi oynayamıyoruz?

Haberin Devamı

Yerli hocalar başarısız dendi. Hollandalı hoca Hiddink’e yılda 7.5 milyon euro ödeniyor. Daha iyi bir milli takımı yaratması gerekmez mi? Biraz daha açayım; Hiddink’in milli takımımıza hiçbir katkısı yok. Dün gece hayati bir maç oynadık. 5 gün öncesine gidiyorum. Herkes papatya falı açıyor, Guus Hiddink Chelsea’ye gidecek mi, gitmeyecek mi? Şaka gibi bir şey. Böyle olaylar sadece ve sadece neden Türkiye’de oluyor? Sonuçta 2012 Avrupa Şampiyonası’na katılma şansımız devam ediyor. Dilerim kalan maçlarımızda herhangi bir kazaya uğrayıp bu şansı kaybetmeyiz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder