Magazin Sansa Stark sert çıktı! Stranger Things’in yıldızını savundu

Sansa Stark sert çıktı! Stranger Things’in yıldızını savundu

Paylaş
Sansa Stark sert çıktı! Stranger Things’in yıldızını savundu

Game of Thrones’un popüler oyuncularından Sophie Turner, Stranger Things’in yıldızı Finn Wolfhard’ı savundu. Turner, Wolfrad’ı imza vermediği için “kalpsizlikle” suçlayan hayranlarına “Onlar öncelikle çocuk” yorumunda bulundu.

Netflix’in popüler dizisi Stranger Things’in başrol oyuncularından Finn Wolfhard, konakladığı otelin dışında onu bekleyen hayranlarının fotoğraflarını imzalamayı reddetti.

14 yaşındaki Kanadalı oyuncunun bu davranışı, hayranları tarafından “kabalık” ve “kalpsizlik” ile suçlandı.

13 yaşından beri Game of Thrones’ta oynayan ve spot ışıkları altında büyüyen Sophie Turner ise sosyal medya hesabından Wolfhard’ı savundu. Dünyada izlenme rekorları kıran Game of Thrones’ta Sansa Stark’ı canlandıran 21 yaşındaki İngiliz oyuncu, Twitter hesabından çocuk oyuncuların öncelikle çocuk olmasının, ünlü olmalarının ikincisi sırada yer alması gerektiğini belirtti:



"Kahretsin... Tamamen yetişkin olan insanların Stranger Things’te oynayan çocukların otelinin önünde beklemesi, bu hareketlerini bırakmadıklarında da çocukları suistimal etmesi ‘süper tuhaf’. Oyuncu olmaları önemli değil, onlar öncelikle birer çocuk. Onlara kimseye borçlu gibi hissetmeksizin büyümeleri için çocukluk hayallerini yaşayabileceği bir alan bırakın.”

Geçen ay, Joe Jonas ile nişanlanan Turner’ın bu tepkisi sosyal medyada on binlerce kez beğenildi.

Haberin Devamı