Gündem Şansı hiç gülmüyor

Şansı hiç gülmüyor

Paylaş
Şansı hiç gülmüyor

Popstar Alaturka'da birinci olunca boşanan ve Mine Koşan ile evlenen tüpçü Erhan Yeşil, Erhan Yeşil'in eski eşi Özlem Aprin, kızına bakabilmek için geçici işçi olma umuduyla kuraya katıldı ama kazanamadı

EŞİNİ VE KIZINI BIRAKTI

Haberin Devamı

Erhan Yeşil (29) Edirne’de tüpçülük yaparken 2007’de Star TV’deki ‘Popstar Alaturka’ yarışmasında birinci olup 100 bin TL kazanmıştı. Erhan Yeşil eşi Özlem’den boşanıp İstanbul’a yerleşmişti. Çiftin kızı Aleyna annesiyle kalmıştı.

İŞSİZLİĞİN PENÇESİNDE

Erhan Yeşil ‘Popstar Alaturka’da düet yaparken tanıştığı şarkıcı Mine Koşan (52) ile geçen ay evlendi. Kızı Aleyna’yla (4) birlikte baba evine dönen işsiz Özlem Aprin (29) Edirne Belediyesi’ne alınacak geçici 8 işçiden biri olabilmek için başvurdu.

KAVANOZDA KURA ÇEKİLDİ

Başvurular 117’yi bulunca alınacak 8 geçici işçiyi belirlemek için kuraya karar verildi. İsimler küçük kağıtlara yazılıp kavanoza atıldı ve kuralar çekildi. 5 ay 28 gün süreyle ve asgari ücretle (ayda 576 TL) çalışacak 8 işçinin adı belirlendi.

Haberin Devamı

'KIZIM İÇİN ÇALIŞMALIYIM'

Özlem Aprin’in adı kuradan çıkmadı. Kurayı kazanamamasına çok üzülen Özlem Aprin şunları söyledi: Eski eşim Erhan Yeşil kızımız Aleyna için ayda sadece 200 TL nafaka ödüyor. Bu nedenle iş bulmak zorundayım.  Fırat KESKİNKILIÇ/DHA