Spor Santos özür diledi ama...

Santos özür diledi ama...

Paylaş
Santos özür diledi ama...

Geçtiğimiz hafta sonu Old Trafford'da United'a kaybeden Arsenal'de Andre Santos mağlubiyetten daha çok konuşulan isim oldu

Fenerbahçe'nin eski sol beki Andre Santos, hafta sonu takımının Manchester United ile oynadığı maçta, ilk yarının bitiş düdüğü ile birlikte soluğu Arsenal'in eski futbolcusu Robin Van Persie'nin yanında almış ve formasını istemişti. Maç sonu ise Arsenal'li taraftarlar Brezilyalı oyuncuya tepki göstermiş ve Santos, Londra ekibinde mağlubiyetten daha çok konuşulan isim olmuştu.

İngiliz The Sun Gazetesi'ne konuşan Santos, "Benim bu hareketimden rahatsız olan tüm taraftarlarımızdan özür diliyorum. Bu hareketin bu kadar tartışılacağını düşünemedim. Formayı soyunma odası koridorlarında alsaydım, bugün kimsenin haberi bile olmayacaktı. Robin, takımdan ayrıldı diye düşmanım değil. Olamaz da. Forma değiştirmek futbolcuların sürekli yaptığı bir şey, o da benim arkadaşım" dedi.

Arsenal Teknik direktörü Arsene Wenger de konuyla ilgili olarak "Santos ile konuştum. Hata yaptığını kabul etti. Özür de diledi. Ancak bu konuyu abartmamak lazım. Mağlubiyetin sorumlusu Santos değil, bütün takım ve oynanan kötü oyun. Yine de o Brezilyalı. Farklı bir kültürden. Bir İngiliz'in bunu anlamaması normal. Zaten ben de bir Fransız olarak anlamıyorum" açıklamasında bulundu.

Haberde ayrıca Santos'un Van Persie ile forma değiştirdiği için değil ama son haftalardaki kötü performansı sebebiyle Schalke karşısında oynanacak olan Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında oynatılmayacağı, onun yerine 23 yaşındaki sol bek Gibbs'in oynayacağı da belirtildi. Bu da Santos'un özür dilemesine rağmen Wenger tarafından cezalandırıldığı yorumlarının yapılmasına sebep oldu.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı