Gündem Sapığı Facebook yakalattı

Sapığı Facebook yakalattı

Paylaş
Sapığı Facebook yakalattı

Gasp ettiği genç kızlara tecavüze kalkışan saldırganın kimliği Facebook'ta teşhis edildi

‘ERKEN BOŞALDI KAÇTIM’

Haberin Devamı

İstanbul Çekmeköy’de son iki ay içinde 3 genç kız polisi arayıp aynı şikayette bulundu: “İş çıkışı evime giderken peşime esmer ve uzun boylu bir genç takıldı. Tehna bir yerde beni bıçakla tehdit ederek mezarlığa götürdü. Burada çantamdaki para ve cep telefonumu gasp etti. Sonra da tecavüz etmek istedi. Ancak erken boşaldığı için bunu yapamadı. Bu sırada kaçarak kurtuldum.”

TAKİP GÖRÜNTÜLENDİ

Harekete geçen polis, bölgedeki güvenlik kameralarının kayıtlarını inceledi. Kayıtlarda, mağdurların verdiği eşkale uyan bir gencin 50 metre arayla genç kızı takip ettiği görüldü. Gencin daha önce de gasp ve taciz suçlarından poliste kaydı bulunan 18 yaşındaki Aykut İpek olduğu tespit edildi. Polis, Aykut İpek’in internetteki sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki üye kaydına da ulaşıp fotoğraflarını aldı.

Haberin Devamı

SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Polis merkezine çağırılıp fotoğrafların gösterildiği mağdurlar Aykut İpek’i teşhis etti. Aykut İpek’in internete bağlantı yaptığı bilgisayarın IP numarasından adresi tespit edildi.

Polis, bu adrese önceki gün düzenlediği operasyonla Aykut İpek’i gözaltına aldı. Aykut İpek akşam saatlerinde işten dönen genç kızları takip ettiğini, bıçak tehdidiyle de gasp yaptığını itiraf etti.

‘AİLEM VAR’ DİYE AĞLADI

Aykut İpek’in tecavüz girişimini ise erken boşalma sorunu nedeniyle sonuçlandıramadığı belirlendi. Yetkililer, mağdur sayısının daha fazla olabileceğini ancak birçok kızın utandığı için şikayette bulunmadığını belirtti. Aykut İpek adliyeye götürülürken kendisini görüntülemek isteyen gazetecilere “Ailem var, görecekler, çekmeyin” diye bağırarak ağladı. Aykut İpek tutuklandı.

Emir SÖYLEMEZ