Dünya 'Sapık kanguru' paniği

'Sapık kanguru' paniği

Paylaş
'Sapık kanguru' paniği

Avustralya'nın en sakin kasabalarından birinde, kadınları bir korku sardı

Avustralya'nın kuzeydeki en sakin kasabalardan biri olan Tennant Creek bugünlerde, erekte vaziyette sokaklarda dolaşıp kadınlara musallat olan bir kanguruyla uğraşıyor.

Bu küçük kasabada kadınların kâbusu haline gelen kanguru, yerel gazetelerde de son dönemin gündem konusu olmuş durumda.

'NE İSTEDİĞİ HER HALİNDEN BELLİYDİ'

Gazeteye konuşan kadınlardan biri, "Sabah yürüyüşümü yaparken bu iri kanguruyu arkamda gördüm. Beni takip ediyordu. Adımlarımı hızlandırdım ve onu düşünmemeye çalıştım. Ancak dönüş yolumda yine beni bekliyordu. Bütün erkeklik duygularıyla etrafımda dönüp dolanmaya başladı. Ne istediği her halinden belliydi. Bağırıp çağırdım, elimi kolumu salladım, kendisiyle ilgilenmediğimi göstermeye çalıştım ama gitmedi... Tam o sırada yanımıza doğru başka birilerinin yaklaştığını görünce kaçtı" dedi.

'MEĞERSE NİYETİ FARKLIYMIŞ'

Tacizden nasibini alan kadınlardan 3 çocuk annesi Tanya Wilson da şöyle konuştu: Gece düzenlenen bir motosiklet yarışını izlemeye gitmiştim. Orada bir kanguru gördüm. Böyle gürültülü bir yere gelmiş olmasına şaşırmıştım. Kangurularla birlikte büyüdüğüm için onu biraz sevmek üzere yanına gittim. Bu sırada insanların bana 'Gitme oraya' diye bağırdıklarını duydum. Onu dost canlısı bir kanguru sanmıştım. Meğerse niyeti farklıymış..."

POSTA İNTERNET

Haberin Devamı