Gündem Sapık marangoza tutuklama

Sapık marangoza tutuklama

Paylaş
Sapık marangoza tutuklama

Uşak'ta, marangozluk yapan evli ve 3 çocuk babası M.G., 9 yaşındaki iki kız çocuğuna cinsel taciz girişiminde bulunmaktan tutuklandı

Marangoz M.G., dün saat 14.00 sıralarında, iddiaya göre okul çıkışında peşlerine düştüğü, Ahmet Ali Aşçı İlköğretim Okulu 3'ncü sınıf öğrencileri A.Y. ve S.G.'yi Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki evlerine kadar takip etti.

M.G., aynı apartmanda oturan ve üst kattaki evlerine çıkmak için asansör bekleyen iki kız öğrenciden A.Y.'yi kolundan tutup, zorla bodrum kata indirip, cinsel tacizde bulundu.

Bu sırada son anda asansöre binerek üst kata çıkan diğer kız öğrenci S.G.'nin, çığlık çığlığa bağırarak yardım istemesi üzerine M.G., paniğe kapılarak kaçtı.

Ailesinin polise başvurmasının ardından küçük kızın verdiği eşkal doğrultusunda polis, şüphelinin yakalanması için bölgede çalışma başlattı.

Polis ekipleri, çocuğun ifadesi doğrultusunda, üzerindeki iş kıyafetinde, bir mobilya imalathanesinin adının bulunduğu tespit edilen şüpheliyi çalıştığı atölyede yakaladı.

Şüpheli M.G., sorgulanmak üzere getirildiği İl Emniyet Müdürlüğü'nde, küçük kızlar tarafından da teşhis edildi. 2007 yılında başka bir kişiye de cinsel tacizde bulunduğu ortaya çıkan M.G., bugün sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yavuz KUŞDEMİR/UŞAK (DHA)