Yazgülü Aldoğan Sapıklara hoşgörü, tacizi arttırıyor!
HABERİ PAYLAŞ

Sapıklara hoşgörü, tacizi arttırıyor!

Haberin Devamı

Hiç olmadığı kadar asaplar bozuk. Hiç olmadığı kadar depresyon tavan. Hiç olmadığı kadar antidepresan kullanımı artmış. Muhtemelen ZONA da. Ben de Zona oldum. Sinir uçları iltihabı. Her duyan, neye üzüldünüz diye soruyor.

Cevaplıyorum: Tecavüze uğradığı için iç organları parçalanan küçücük bebeğe üzüldüm. Yıllardır babasının tacizine uğrayan ensest mağduru çocuğa kimsenin inanmamasına ve babanın serbest kalmasına üzüldüm. Foça’da onlarca kedinin tecavüze uğradığı için ölmesine üzüldüm.

Hemen her gün, yurdun bir yerinden kadınların, çocukların, hayvanların tecavüze uğrama haberlerini okumaktan içim dışıma çıktı, üstelik tacizcilere ciddi bir şey yapılmıyor, buna üzüldüm!

En son Diyarbakır’da mahkeme 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarla suçlanan yakın akrabasını, “kuvvetli şüphe var, ama tutuklama orantısız olur” diye serbest bıraktı ya, artık buna üzülmedim, cinnet geçirdim!

Orantısız şiddet

Bu ülkede işini istiyen insanlara orantısız şiddet uygulandı. Mahkemelerde delil yok, orantısız cezalar yağıyor! Orantı mı kaldı? İşin acıklısı, bu sapıkların hemen hepsi evli. Çocukları var. 14 yaşındaki erkek çocuğu, babasının kendisine arabada sarkıntılık ettiğini anlatıyor, polis gelmiş de kurtulmuş, yoksa şikayet etmeyecekmiş! İnanmazlar diye korkuyor çocuk. Köpeğe tecavüz eden yaşlı adamın videosu ortalıkta, bazı manyaklar, köpek kaçmıyor, demek ki rızası var dedi!

Ötesi var mı? Bu cinsel istismar diye kibarlaştırdığımız ensest ve tecavüz var ya, buna kılıf uyduran, koruyan var ya, muhtemelen tecavüzcüdür, sapıktır.

Özellikle de, din adamı kisvesi altında durup durup fetva uyduran manyaklar var ya, bunlar başka hiç bir konuda fetva vermiyor, varsa yoksa seks!

Asansörde yalnız kalırsan, ananın dizini görürsen, kaynananın burnu, baldızın gözü derken akılları saldırmakta! Acaba yemeklere şap filan mı konsa?

Bu manyaklar böyle konuşukça taciz artıyor. Mahkemeler hoş görüyor. Neredeyse tacize uğrayan suçlanıyor.

Ülkenin bekası mı, seçim avansı mı

AKP, bir buçuk aydır anket yaptırmıyormuş. Şimdi yaptırmış. Partinin ve MHP’nin oyları ve duyulan güven, Afrin Operasyonu’yla birlikte artmış, yüzde 50’yi bulmuşlar, durum gayet iyiymiş!

Bak sen. İnsan yazdırmaya utanır. Afrin’de her gün şehit veriyoruz.

Kadınlar dul, çocuklar yetim, analar babalar oğulsuz kalıyor. Ama başkanlık garantide görünüyormuş. Sonra da savaşı siyasete alet etmeyin denilince söyleyen linç ediliyor! Vatanın bekası dedikleri AKP’nin bekası olmasın? Kan ve gözyaşı üzerine imparatorluk kurmayın, altında kalırsınız.

Kadınlara zirvede yer yok

Geçende katıldığım bir toplantıda halka açık şirketlerin yönetim kurulu üyeliklerindeki kadın oranını konuştuk. Tahmin edileceği gibi çoğunluk erkeklerde.

Bazılarında kadın var ama onlar da şirketin aileden gelen ortakları. Sabancı Üniversitesi’nce yapılan araştırmaya göre bu yönetim kurullarında bulundurulması gereken bağımsız üyelerin kadınlardan da seçilmesi için bu niteliklere sahip kadınlardan bir havuz oluşturulmuş.

Böyle ittir kaktır kadın oranı yüzde 7’yi bulmuş! “Yüzde 30 Klübü” bu oranın artması için çalışıyor. Çünkü kadınların olduğu yönetim kurulları daha iyi karar alıyor, şirketler daha verimli oluyor.

Avrupa Komisyonu bu oranın yüzde 40 olması için karar alma ve zorunlu kılmaya çalışıyor. Yüzde 7 nerde, yüzde 40 nerde?

AKKÖK Holding CEO’su Ahmet Dördüncü, o toplantıda kadınlar için en çok çalışan kurumun başındaki yönetici olarak ödül aldı. Çağdaş Türkiye’nin kadın konusunda emekliyor olması ne acıklı!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder