Dünya Sapıkların yaptığına inanamayacaksınız

Sapıkların yaptığına inanamayacaksınız

Paylaş
Sapıkların yaptığına inanamayacaksınız

İngiliz polisler, piyasada satılan çocuklara benzeyen seks oyuncaklarının peşine düştü.

İngiltere Ulusal polis birimi (NCA) çocuklar baz alınarak modellenen seks oyuncaklarını yapan sapıkların peşine düştü. Yürütülen soruşturmada şimdiye kadar 24 kişi tutuklandı.

Dark web denen derin veya karanlık internet olarak bilinen yerlerde online olarak satılan bu bebeklerin satışı rahatlıkla yapılıyor. Hasta ruhlu kişilerin satışını gerçekleştirdiği bu bebeklerin satış ilanında ise “Çocuk seks robotları” ifadeleri kullanılmaktadır.

İngiltere Ulusal polis birimi (NCA) sözcüsü konuyla ilgili, “Bu hassas konu üzerinde çalışıyoruz. Hatta bu kişilerin uluslararası çalıştıklarının farkındayız ve onların da peşindeyiz…” açıklaması yaptı. İngiltere’de gümrük mevzuatı gereği “müstehcen mal veya malların” ithalatı yasak ve suçtur. Bu madde üzerinden gümrük birimleri de, bu ahlaksız çeteyi yakalamak için alarma geçirildi.





Yapılan operasyonlarda, internet görüşmeleri ve satış trafiği de emniyet amirleri tarafından ele geçirildi. Geçen yıl başlayan soruşturmada şimdiye kadar 24 kişinin tutuklandığı ve bu sayının daha da yükseleceği belirtiliyor. Gerçek çocuk ebatları kullanılarak üretilen seks oyuncaklarının satışı 5 yaştan başlıyor. Polisler, ortalama 1,300 TL’den satışı yapan bu çetenin peşinde. Yapılan bir araştırmada ise bu durumun farkında olan veya bilen insanların korkudan ve çekindiklerinden polisi aramadıkları. İngiltere’de devlet kurumları bu satışların kökünü kazımak için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtiyor.

Haberin Devamı