Spor Şapkadan tavşan çıkaran adam

Şapkadan tavşan çıkaran adam

Paylaş
Şapkadan tavşan çıkaran adam

Spor Toto Süper Lig 12. Hafta mücadelesinde Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Manuel Fernandes öyle bir pas attı ki izleyenleri kendinden geçirdi

Beşiktaş'ın yıldız ismi Manuel Fernandes, maçın 43. dakikasında ceza sahası içinde topla buluştu ve topun dibine girerek Almeida'ya harika bir asist yaptı. Attığı pas ile kaleci Hakan Arıkan'ı çaresiz bırakan Fernandes, bir kez daha kendine hayran bırakmayı başardı. Beşiktaş'ın orta sahadaki dinamosu haline gelen Portekizli yıldız Spor Toto Süper Lig'de yağtığı müthiş asistlere de bir yenisini eklemiş oldu.

"O Dünyanın en iyi orta sahası'

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Hugo Almeida, " Fernandes için söylenecek hiçbir şey yok. Önceden de söylediğim gibi o Dünya'nın en iyi orta sahası." dedi.

Manuel Fernandes vermiş olduğu akıl dolu pasın ardından Twitter üzerinden en çok konuşulan isimlerden biri oldu. İşte o twit'lerden bazıları:

@erdemulus: Fernandes yıldız değil Galaksi :)

@firatgunayer: Fernandes, ayağına el taktırmış..Gerçi elle de verilmez o pas..

@sgokbakar: Bu Fernandes'in öncülüğünde takımın paslaşmasına hayran kaldım. Mükemmele yakın paslaşıyorlar hücuma çıkarken. İki yandan da defans zaafı var!!!

@muratozen1903: Allah seni başımızdan eksik etmesin. Yok böyle bir pas..!

Haberin Devamı

Fanatik