Dünya Sarah Ferguson rüşvet alırken görüntülendi

Sarah Ferguson rüşvet alırken görüntülendi

Paylaş
Sarah Ferguson rüşvet alırken görüntülendi

Sarah Ferguson rüşvet alırken görüntülendi

Türkiye'de çocuk bakımevlerinde gizli çekim yaparak yayınlayan İngiltere York Düşesi Sarah Ferguson 40 bin dolar rüşvet alırken gizlice görüntülendi. Zengin işadamı gibi davranan ‘News of the World' muhabirinden eski eşi Birleşik Krallık'ın uluslararası ticaret ve yatırım Temsilcisi York Dükü Prens Andrew'a ulaşması karşılığında 500 bin sterline anlaşan Ferguson, 40 bin dolar avans aldı.

Haberin Devamı

New York'taki otel odasında zengin işadamı gibi davranan News of the World muhabiriyle buluşan York Düşesi Sarah Ferguson, eski eşi Birleşik Krallık'ın uluslararası ticaret ve yatırım Temsilcisi York Dükü Prens Andrew'a ulaşması karşılığında 500 bin sterlin rüşvet karşılığında anlaştı.

Ferguson, gizli çekilen görüntülerde zengin işadamı gibi davranan muhabire, “Andrew beni sağlama almak zorunda olduğunu biliyor çünkü benim hiç param yok. Eğer onunla buluşmak istiyorsan ‘bana bak' ve Andrew'da “Sana bakar. 10 katını geri alırsın” diye vaatte bulunuyor. 40 bin dolar rüşvet aldıktan sonra kendinden oldukça emin konuşan Ferguson, “İstediğin bütün kapıları açabilirim. Ve senin için bunu yapacağım” diye böbürleniyor.

Haberin Devamı

Ferguson, News of the World muhabirine yaptığını açıklamada, Kraliyet ailesinden 5 parasız ayrıldığını ve Prneses Diana'nın ise 20 milyon aldığını söyledi. Kraliyet bağlantılarından dolayı yapılacak her anlaşmadan yüzde 1 komisyon alması gerektiğini savunan Ferguson, rüşvetin kalanının ise HSBC Bank'taki özel hesabına yatırılmasını istiyor.

York Düşesi Ferguson'un rüşvet görüntülerini izleyen İngiltere Kraliçesi 2'nci Elizabeth’in, Ferguson'un şaşkınlık yaratan talepleri karşısında ‘şok’ olduğu belirtiliyor.

Alpaslan DÜVEN/ (DHA)