Gündem Saray'da deprem

Saray'da deprem

Paylaş
Saray'da deprem

FETÖ’cü oldukları gerekçesiyle önceki akşam 9 bin 103 polis açığa alınmıştı

Bu polislerden 19’unun Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesinin güvenliğinden sorumlu ‘Cumhurbaşkanlığı Koruma Daire Başkanlığı’nda görevli olduğu anlaşıldı. TBMM Koruma Daire Başkanlığı’nda ise toplam 36 polis FETÖ’den açığa alındı.


Emniyet'te açığa alınan polislerin tam listesi!

MEŞRU MÜDAFAA!


İstanbul’da başmüfettiş olarak görev yapan Emniyet Müdürü Celal Yılmaz da açığa alındı. Celal Yılmaz, 2015’te İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı iken trafikte tartıştığı motosikletli bir genci 3 kurşunla öldürmüş ve meşru müdafaadan beraat etmişti.

‘Vatan haini değilim’ deyip intihar etti


TBMM’de görevli H.E., önceki günkü fETÖ operasyonunda açığa alınan 9 bin 103 polisten birinin kendisi olduğunu öğrenince sosyal medya hesabına “Ben vatan haini değilim. Vatanıma hiçbir zaman ihanet etmedim” diye yazdı. H.E. daha sonra beylik tabancasıyla intihar etti.


21 MAYIS'TA GENEL BAŞKAN


AK Parti 21 Mayıs’ta olağanüstü kongreyi toplayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2 yıl 9 ay aradan sonra yeniden partinin genel başkanı olacak. 22 Mayıs 2016’da Genel Başkan olan Başbakan Yıldırım, 1 yılını doldurmasına bir gün kala koltuğunu Erdoğan’a devredecek.