Spor Saray'da büyük şok

Saray'da büyük şok

Paylaş
Saray'da büyük şok

Torku Konya maçında sakatlanan iki yıldızın da durumunun ciddi olduğu ortaya çıktı. MR'ı çekilen Sneijder 6 hafta takımdan ayrı kalacak, yani devreyi kapattı. Muslera'nın dönüşü de 8 haftayı bulacak. O da ikinci yarıya kadar yok

Galatasaray’da şok... Sarı-Kırmızılılar, 2-1 kazanılan Konya maçında 2 yıldızını birden kaybetti. Ayak baş parmağına darbe alan ve 60 dakikayı bu şekilde oynamak zorunda kalan Muslera’da kırık tespit edildi ve yaklaşık 8 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Uruguaylı böylece devreyi kapatmış oldu. Daha maçın ilk pozisyonunda topa vuramayıp sakatlanan Wesley Sneijder’in durumu da Muslera’dan farklı değil. Dün öğle saatlerinde MR’ı çekilen Hollandalı futbolcu belindeki sakatlıktan kurtuldu, ancak sağ arka adalesinde zorlanmaya dayalı kanama ve ödem tespit edildi.

ERAY VE BRUMA'DA FORMA GÖZÜKTÜ

Sneijder’in de 6 haftadan önce takımla birlikte çalışmalara katılması beklenmiyor. Bu da, deneyimli oyuncunun tıpkı Muslera gibi devreyi kapattığı anlamına geliyor. Bu iki oyuncunun yokluğu, Kopenhag ve Fenerbahçe maçları öncesi teknik heyeti kara kara düşündürüyor. Kalenin genç Eray’a teslim edilmesi düşünülürken, Sneijder’in yokluğunda Bruma’nın 11’e dönmesi bekleniyor.

Haberin Devamı