Dünya Sarhoş öğretmen sınıfta çıplak bulundu!

Sarhoş öğretmen sınıfta çıplak bulundu!

Paylaş
Sarhoş öğretmen sınıfta çıplak bulundu!

Amerika'da bir kadın öğretmen, yeni görevlendirildiği okula ilk gün içki içikten sonra gitti. Alkolan de etkisiyle kendisinden geçen kadın öğretmen, kendi bölümüyle alakalı olmayan bir sınıfta öğrenciler tarafından yarı çıplak bir şekilde bulununca polis tarafından kısa süreliğine gözaltına alındı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Oklahoma eyaletinde bulunan Wagoner yerleşim bölgesindeki aynı adlı lisede göreve başlayan 49 yaşındaki Lorie Ann Hill adlı kadın öğretmen, bu hafta başındaki ilk iş gününe içki içerek gitti.

Haberin Devamı

Aşırı miktarda içen kadın öğretmen, yanlış bir sınıfta, masaya yığılmış bir halde, hem de belden aşağısı çıplak olarak öğrencilerini beklerken bulundu.

Okuldaki yetkililerin durumu fark etmesi üzerine kadın öğretmen, okul müdürünün odasına alındı ve üzerine kıyafet giydirildi. Hill, daha sonra çağrılan polis tarafından gözaltına alındı. Wagoner’deki bir polis yetkilisi, "Sınıfta, yolunu kaybetmiş bir şekilde bulunmuş. Biz olay yerine ulaştığımızda şort giydirilmişti. Diğer öğretmenler, bu kişiyi tanımıyordu. Görünüşe bakılırsa bu okula yeni başlamış" diye konuştu.

Arabasında yapılan aramada işçi şişesi bulunan öğretmen, kamuya açık alanda rahatsızlık verecek şekilde sarhoşluktan kısa süreliğine gözaltına alındı. Söz konusu okulda çocukları bulunan ailelerin, olaya büyük tepki gösterdikleri öğrenildi.

Haberin Devamı

DHA