Gündem Sarhoş sürücü dehşeti

Sarhoş sürücü dehşeti

Paylaş
Sarhoş sürücü dehşeti

Dolmabahçe'de otomobiliyle trafik kontrolünden kaçmak isteyen sarhoş sürücü, polis memuruna çarptı ve...

Dolmabahçe’deki trafik ışıklarında, saat 09.00’da meydana gelen olayda trafiği yönlendiren polis memuru A.H., Beşiktaş’tan gelen trafik akımını durdurmak istedi. Bu sırada en önde bulunan 34 PG 993 plakalı otomobil sürücüsü durmayarak trafik polisine hafif şekilde çarptı. Çarpma sonucu motor kaputunun üzerine yığılan polis memuru A.H., sileceklere tutunurken sürücü gaza basarak hızlandı.

Haberin Devamı

Film sahnelerini aratmayan olay sırasında motor kaputunun üzerindeki trafik polisi ile Karaköy yönüne giden sürücü, bir süre sonra tramvay yoluna girdi. Fındıklı ışıklarda başka bir araca çarpan sürücü, yoluna devam etti. Tekrar normal yola giren otomobil sürücüsü, polis memuru ile birlikte Karaköy Meydanı’na kadar geldi

. Otomobil, Galata Köprüsü girişinde güçlükle durdurdu. Olay sırasında hafif şekilde yaralanan polis memuru A.H., hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Sürücü Nail İ. ise gözaltına alınarak Karaköy Polis Merkezi’ne götürüldü.

Olaydan sonra kontrolden geçirilen sürücü Nail İ.’nin 1.45 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Uyuşturucu kullanmak ve hırsızlıktan poliste kaydı bulunduğu ileri sürülen Nail İ.’nin ayıldıktan sonra ifadesinin alınacağı ve savcılık talimatıyla adliyeye götürüleceği belirtildi. Hasköy’de kebapçılık yaptığını söyleyen Nail İ.’nin yanındaki arkadaşı ise savcılık talimatı ile serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Ali AKSOYER/İSTANBUL, (DHA)