Siyaset Sarıgül: 9 Kasım'da yeni bir sayfa açıyoruz
Paylaş
Sarıgül: 9 Kasım'da yeni bir sayfa açıyoruz

CHP Parti Meclisi'nden dün 44 'Evet' oyu alarak tekrar CHP'li olan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül basın toplantısı yaptı. 'Geride kalan yıllar için kimseye dargınlığım yoktur' diyen Sarıgül, rozetini de 9 Kasım'da alacağını açıkladı

POSTA.COM.TR

CHP'ye geçen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül basın toplantısında şunları söyledi:

BU KARAR AYRICA BİR HAKKIN TESLİMİDİR


Yıllar sonra CHP'ye, baba ocağına geri dönüyorum. Bu karar için Kılıçdaroğlu'na, MYK, PM üyesi arkadaşlarıma, yıllardan beri sokak sokak dolaşan, TDH'ye gönül vermiş binlerce yurttaşıma teşekkür ediyorum. Bugün son derece mutluyuz. Bu karar ülkemizin özlediği büyük demokratik buluşmaya büyük katkı sağlayacaktır. Bu karar ayrıca bir hakkın teslimidir.

KİMSEYE KIRGINLIĞIM YOK

Bu karar, birlikte sevgiyle yol almanın 'bismillah' diyerek başlangıcıdır. CHP'nin İstanbul'dan başlayacak iktidar yolunda büyük bir sayfa açılmıştır.

Geride kalan yıllar için kimseye bir kırgınlığım yok. Gün, ileriye bakma günüdür. Bugün yeni bir sayfa açılıyor. Artık hedefe odaklanmalı ve geleceği konuşmalıyız. Tek düşüncemiz iktidara gelmek olmalıdır. Önce yerel, sonra da genel seçimlerde bayrağı burca dikmek için çalmadığımız kapı kalmayacak.

TEHLİKE YANIMIZDAN GEÇERKEN...


Cumhuriyetimizin değerlerini daha da güçlendirmek için hepimiz üzerimize düşeni yapacağız. Tehlike yanımızdan geçerken hiçbirimiz seyirci kalamazdık. CHP artık yerel yönetimlerde iktidara gelmenin yolunu açmıştır.

Herkesin birbirine sevgiyle yaklaştığı yeni bir dönemi başlatacağız. İstanbul'u mutsuzluktan birlikte kurtaracağız.

Bu kararla, diğer bütün partilere oy veren yurttaşlarımızı kucaklamak için yola çıkıyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun.

ROZET TÖRENİ 9 KASIM 10.30'DA


9 Kasım TDH için, binlerce yurttaşımız için önemli bir gündür. 9 Kasım'da saat 10.30'da parti kimlik kartımı alacağım. Türkiye'de 9 Kasım'da yeni bir sayfa açılacak.

ŞARKILAR SÖYLENDİ, SLOGANLAR ATILDI


Kısa süren basın toplantısının ardından Sarıgül'ün kürsüsünün etrafı partililer ve basın mensupları tarafından sarıldı. Alkışlar eşliğinde seçim şarkıları söylendi, 'El ele kol kola omuz omuza' sloganları atıldı.

Haberin Devamı