Siyaset Sarıgül'den CHP'ye destek çağrısı
Paylaş
Sarıgül'den CHP'ye destek çağrısı

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, 12 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde, Türkiye Değişim Hareketi'ne gönül verenlerle birlikte tüm yurttaşları CHP'ye destek vermeye çağırdı.

Sarıgül yaptığı yazılı açıklamada, "12 Haziran 2011 Pazar günü çok önemli bir yurttaşlık görevimizi yerine getireceğiz. Seçimler yurttaşlarımızın demokrasi bayramıdır. Yurttaşlarımızın bu bayramı büyük bir olgunluk içinde kutlayacağına inanıyorum" dedi.

Haberin Devamı

Her seçimin önemli olduğunu, ancak dünyanın ve ülkenin hızlı değişim dönemlerinde yapılan seçimlerin daha da önem kazandığını ifade eden Sarıgül, bu bakımdan 12 Haziran 2011 seçimlerinin çok daha büyük bir önem taşıdığını belirtti. Türkiye Değişim Hareketi içinde yer alanların, geleceğe yönelik umudu güçlendirmek ve bölünmeyi önlemek, CHP’deki değişime fırsat tanımak için partileşme sürecini durdurma kararı aldığını hatırlatan Sarıgül, "Bu kararımızın doğal sonucu olarak 12 Haziran 2011 seçimlerinde de Türkiye Değişim Hareketi’nin, sarsılmaz yurtseverlik duygusu ve üstün sorumluluk bilinci içinde aynı umut ve beklentilerle CHP’yi destekleyeceğini bir kez daha saygıyla kamuoyuna duyurmak istiyorum" dedi.

Haberin Devamı

Türkiye Değişim Hareketi olarak hiçbir kişisel veya kurumsal karşılık talep etmeden ve beklemeden, değişim sözü veren Cumhuriyet Halk Partisi’ne oy verilmesi gerektiğine inandığını vurgulayan Sarıgül, "Örfüne, töresine, gelenekleri ve inançlarına saygılı tüm yurttaşlarımı sandık başına giderek Türkiye’nin geleceği için oyunu bu yönde kullanmaya davet ediyorum" dedi.