Magazin Şarkıcı Cem Belevi, ilk kez podyuma çıkacak

Şarkıcı Cem Belevi, ilk kez podyuma çıkacak

Paylaş
Şarkıcı Cem Belevi, ilk kez podyuma çıkacak

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) tarafından bu yıl düzenlenen 5’incisi düzenlenecek Ev ve Plaj Giyim Tasarım Yarışması’nın final defilesinde, ünlü mankenler ile birlikte şarkıcı Cem Belevi ilk kez podyuma çıkacak

DENİB’in bu yıl Teck Anatolia temasıyla düzenlediği 5’inci Ev ve Plaj Giyimi Tasarım Yarışması’nın bu akşam yapılacak olan Final defilesiyle ilgili basın toplantısı Colossae Otel’de yapıldı.

Toplantıya, TİM Başkanvekili ve DENİB Başkanı Süleyman Kocasert başta olmak üzere ünlü mankenler Şebnem Schaefer, Irmak Atuk, Ebru Öztürk ile şarkıcı Cem Belevi ve moda tasarımcıları katıldı.



'DEVAM EDİP ETMEYECEĞİMİ GÖRECEĞİZ'



Tasarım yarışmasının finalinde podyuma çıkacak olan şarkıcı Cem Belevi de oldukça heyecanlı olduğu görüldü. Tekstil sektörünün önemli olduğunu ve bunun gibi organizasyonlarla tekstilin güçlendirilmesi gerektiğini belirten Cem Belevi, "Böyle bir yarışmada yer almaktan sevinç duyuyorum. Normalde şarkıcı olmaktan gurur duyuyorum ama başka bir deneyim daha kazanıp, modellik yapacağım. Provalarda deneyimli mankenler arasında denedim ama görüldüğü kadar kolay değil. Podyumda yürümek başka bir şey, düşmezsek ürünleri en güzel şekilde tanışacağız. Bundan sonrada devam edip edemeyeceğimi göreceğiz" dedi.

DHA

Haberin Devamı