Magazin Şarkıcı Günel'e 2 yıl hapis istemi

Şarkıcı Günel'e 2 yıl hapis istemi

Paylaş
Şarkıcı Günel'e 2 yıl hapis istemi

Şarkıcı Günel hakkında, eski sevgilisi Reza Zarrab'ı ölümle tehdit ettiği iddiasıyla 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı

İstanbul Cumhuriyet Savcılığınca hazırlanan iddianamede, Müşteki Reza Zarrab ile şüpheli Günel'in 8-10 yıl arkadaş oldukları anlatıldı.

Şüpheli Günel'in ailesiyle birlikte ev kiraladıklarının anlatıldığı iddianamede, müşteki Zarrab'ın Günel'in kirasını ödediği evde oturduğu ancak daha sonra aralarında çıkan anlaşmazlık nedeniyle ayrıldıkları belirtildi.

"KAFANA SIKARIM"

Şüpheli Günel'in müşteki Reza Zarrab'a "Kafana sıkarım" diyerek ölümle tehdit etmek suretıyle müsnet suçu işlediği vurgulandı. Azeri Kızı Günel'in 6 aydan 2 yıla kadar hapis isteniyor.

Ayrıca Günel'in annesi Zöhre Zeynelova ve Rahman Zeynelova hakkında tehdit suçundan yürütülen soruşturmada takipsizlik kararı verildi.

"GÜNEL, ÖLÜMLE TEHDİT İDDİALARINI REDDETMİŞTİ"

Günel, savcılıkta ölümle tehdit iddiasını reddetmişti. İranlı işadamı Reza Zarrab'ı savcılığa sunduğu dilekçesinde, Günel ve yakınlarının kendisini tehdit ettiğini, Günel'in Arkon Residance’taki dairesinden tüm ikazlara rağmen daireyi boşaltmadığı belirtilmişti.

Dilekçenin sonuç bölümünde ise Günel ve yakınları hakkında kamu davası açılarak cezalandırılmaları istenmişti.

Serpil KIRKESER/İSTANBUL (DHA )

Haberin Devamı