Magazin Şarkılar Senar'ı söyler

Şarkılar Senar'ı söyler

Paylaş
Şarkılar Senar'ı söyler

Geçen pazar günü hayatını kaybeden Türk Sanat Müziği'nin divası Müzeyyen Senar yakın arkadaşı Seyfi Dursunoğlu tarafından “Benzemez Kimse Sana” sahnesinde anıldı

Efsane yarışma "Benzemez Ki programının jürisi Seyfi Dursunoğlu, cumartesi akşamı ekrana gelecek bölümün çekimlerinde sahneye çıkarak, Cumhuriyet’in Divası, yakın arkadaşı Müzeyyen Senar’a ithafen ‘Şarkılar Seni Söyler’i seslendirdi.

Haberin Devamı
startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer27074","27074","201502","27074-257901.jpg","1", "0",""Benzemez Ki

Dev ekranlarda Senar’ın fotoğrafına bakarak seslendirdiği şarkıyı tüm stüdyo ayakta alkışlarken, “Allah rahmet eylesin” diyen Dursunoğlu, Senar ile yakınlığını “Birlikte çok sahneye çıktık. Kulisi, sanatçıları, sahneyi ve neşeyi çok severdi. Kuliste hep güler, eğlenirdik. Onun için bu dramatik sahneyi burada kesiyorum” sözleriyle anlatarak, stüdyodaki hüzün havasını dağıttı.

RÜYAMDA NÜKHET’İ GÖRDÜM

Sözlerine “İzleyicimden özür dilerim. Biz neticede bir eğlence programı yapıyoruz, dudaklarımı üzüntüden uçuklar kapladı. Neden derseniz, Nükhet’i rüyamda gördüm!” diye devam eden Dursunoğlu seyircileri kahkahaya boğdu…

FERDİ TAYFUR MAKYAJI 5 SAATE YAPILDI

Benzemez Ki Eylül Öztürk’ün, Ferdi Tayfur’u canlandırdığı performans, hem jürinin hem de stüdyodaki izleyicilerin en beğenilen performansları arasında yer aldı. Büyük usta Ferdi Tayfur’un ‘Huzurum Kalmadı’ şarkısını seslendiren Öztürk’ün makyajı dünyaca ünlü plastik makyaj sanatçısı Derya Ergün tarafından beş saatte yapıldı.

PROGRAMI HAWAI’DEN SUNDULAR

Benzersiz programın, e yapmasını istedi. Hawai’nin yerel kıyafetini de giydirdiği Başoğlu’nun performansından memnun kalmayan Dursunoğlu, hula dansını kendi ritimleriyle yeniden şekillendirerek izleyicilere eğlenceli anlar yaşattı.