Yaşam Şarkılı, şiirli, romantik, fit kıyafetler!

Şarkılı, şiirli, romantik, fit kıyafetler!

Paylaş
Şarkılı, şiirli, romantik, fit kıyafetler!

Online alışveriş sitelerine bir yenisi daha eklendi. Peony Clothes sade, rahat, çarpıcı ürünleriyle kadınların alışverişe harcadığı zamanı azaltmayı hedefliyor

Yeni online alışveriş sitesi Peony Clothes açıldı. Alışveriş merkezlerinde harcayacak zamanı olmayan aynı zamanda rahat, şık ve kendisini yanısıtacak kıyafetler arayan kadınların bir numaralı tercihi olacak site ilk koleksiyonunu müşterilerle tanıştırdı.

Karmaşık alışveriş sitelerinden farklı olarak Peony Clothes kolay, anlaşılır, hızlı bir siteyi müşterilerine sunuyor.

İşte Peony Clothes'in ağzından 'neden bu siteyi kurduk?' sorusunun cevabı;

Peony Clothes, biri uzun yıllar tekstil üretim yöneticiliği yapmış diğeri fotograf, tasarım, style danışmanlığı yapmış iki arkadaşın aradıkları şık sevimli her ortamda kendilerini yansıtacak rahat ve kaliteli ürünleri tek bir çatı altında bulamamaları yoğun iş temposu içinde alışveriş merkezlerinde zaman kaybetmek yerine kendilerine zaman ayırmak istemeleri nedeni ile önce yalnızca bir fikir olarak ortaya çıkmıştır.

2013 yılında artık bu fikrin hayata geçmesi için çözüm ortakları olan üretici firmalar ile bir araya gelerek koleksiyonlar hazırlama ve üretme süreci başlamıştır.Değişen moda akımlarını takip ederek her sezon yeni koleksiyon çalışmaları devam edecektir.

Ürünlerimizin bir kısmı Peony Clothes imzası taşırken bir kısmıda koleksiyona uygun bulduğumuz kalitesinden emin olduğumuz kardeş markaların ürünlerinden oluşmaktadır .

Biz ürünlerimizin kaliteli, şarkılı ,şiirli, romantik, fit, süper rahat olması için çalışıyoruz sizlerinde aynı fikirde olacağınıza eminiz...

Haberin Devamı