Spor Sarvan'ın ipi çekildi

Sarvan'ın ipi çekildi

Paylaş
Sarvan'ın ipi çekildi

Futbol Federasyonu hakem hataları nedeniyle kulüplerin hedefi haline gelen MHK Başkanı Oğuz Sarvan ve ekibi ile yollarını ayırma kararı verdi

Futbol Federasyonu, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Sarvan ve ekibini gözden çıkarttı.

Haberin Devamı

Bu sezon hakem hataları nedeniyle kulüplerin hedefi haline gelen Sarvan MHK’sinin haziran ayında yapılacak olağan mali genel kuruldan sonra görevden alınması kesinleşti. MHK’nin özellikle son dönemlerdeki icraatlarından büyük rahatsızlık duyan Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’e yönetim içinden de destek gelince sezon sonunda Oğuz Sarvan ile yolların ayrılmasına karar verildi.

Sarvan’ın yanısıra başkan vekili Yüksel Okçuoğlu’nun yönetim şeklinden de şikayetlerin yoğunlaştığı ve 2011 yılına kadar görevde kalması öngörülen kurulun ipinin çekildiği öğrenildi. Fenerbahçe Kulübü başta olmak üzere Galatasaray, Beşiktaş, Ankaragücü, Diyarbakırspor ve Sivasspor gibi kulüplerin söz konusu süreçte eleştiri bombardımanına tuttuğu Sarvan ve ekibinin görevden alınma kararında başrolü oynadığı bildildi.

Haberin Devamı

MHK üyelerinden alınan boş istifa dilekçelerinin sezon sonunda devreye sokulmasının ardından yeni atanacak kurul ile ilgili çalışmaların başladığı kaydedildi. Yeni kurulun eleştirilere hedef olan İzmir ekibinden seçilmeyeceği ise kesinleşti. Adaylar arasında Gözlemci ve Temsilciler Kurulu Başkanı Kemal Dinçer ile eski MHK Başkanı Sabri Çelik’in adının geçtiği kaydedildi.

Milliyet