Ekonomi Sat-Kirala sistemiyle kaçırılmayacak bir fırsat sunuyoruz

Sat-Kirala sistemiyle kaçırılmayacak bir fırsat sunuyoruz

Paylaş
Sat-Kirala sistemiyle kaçırılmayacak bir fırsat sunuyoruz

Garenta ve ikinciyeni.com'un yeni sunduğu hizmet Sat-Kirala'da kaçırılmayacak fırsatlar var. Araç ihtiyaçlarını, öz kaynak kullanmadan karşılayan müşteriler kendilerine en uygun ödeme seçeneğiyle araç kiralama imkânına sahip oluyor

-Garenta olarak ilk altı ayı nasıl geçirdiniz?


Garenta olarak 2017 yılının ilk altı ayında başarılı bir grafik çizmeye devam ettik.
Bu senenin ilk yarısında uzun dönem kiralama markamız GarentaPRO ile yüzde 12, kısa dönem markamız GarentaDAY ile de yüzde 24 büyüme sağladık.
Bu doğrultuda, yılın sonunda çift haneli büyüme hedefliyoruz. Dolayısıyla sektördeki öncü konumumuzu koruyacağımızı ön görüyoruz.

Önümüzdeki dönemde de hizmetlerimizde mükemmeliyeti ön planda tutarak, tüketicilerimizin ihtiyaçlarına daha hızlı, daha verimli yanıt verecek projelere odaklanmayı sürdüreceğiz.
2017’de Garenta nasıl bir yol haritasına yatırım yaparak ilerliyor?
Garenta olarak kiralamanın her alanında tüketici ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyoruz. Hizmetlerimizde mükemmeliyeti ön planda tutarak, tüketicimizin ihtiyaçlarına daha hızlı, daha verimli yanıt verecek projelere odaklanmayı sürdüreceğiz.

Biz müşterilerimizin değerli zamanlarını asıl kendi işlerine ayırmaları için çalışıyoruz. Çok daha iyi bütçelerle, çok daha iyi rakamlarla şirketlerin tüm araç kiralama ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Zaten bir kez araç kiralayarak hayatının ne kadar kolaylaştığını deneyimleyenler, bu hizmetten yararlanmaya devam ediyor. Ayrıca yeni kurulan şirketlere özel finansman seçenekleri de sunuyoruz.
Son yıllarda sadece büyük firmalar değil, KOBİ’ler de satın almak yerine, kiralamayı tercih ediyor. Özellikle Özel Tüketim Vergisi ve sıfır otomobil satışında yaşanan fiyat artışları irili-ufaklı birçok şirketi araç kiralama yöntemini kullanmaya teşvik ediyor.

-Bu doğrultuda özel bir çalışma gerçekleştiriyor musunuz?


Garenta ve ikinciyeni.com olarak şirketlere Sat-Kirala adı altında kaçırılmayacak bir fırsat sunuyoruz. Araçlarını ikinciyeni.com’da satan şirketler ve bireyler, yeni araçlarını GarentaPRO’dan kiralamaları durumunda ilk ay ücret ödemiyorlar. Üstelik İstanbul, Ankara ve İzmir’e ücretsiz transfer ve satış işlemleriyle de Garenta yetkilileri ilgileniyor. Böylece firmalara büyük mali avantaj sağlıyoruz. Bu sayede araç ihtiyaçlarını, öz kaynak kullanmadan karşılayan müşteriler kendilerine en uygun ödeme seçeneğiyle araç kiralama imkânına sahip oluyorlar. Online kiralama sistemini tercih edenler garentapro.com web sitesinden istedikleri sayıda aracı, 1 yıldan 3 yıla kadar kolay şekilde kiralama imkânı bulabiliyor.


-Sektörünüz 2017 yılını nasıl geçiriyor?


Sektörümüzün çatı kuruluşu TOKKDER’in de geçtiğimiz günlerde açıkladığı gibi yılın ilk yarısında yeni otomobil satışları yüzde 9,6 oranında azaldı. Buna karşılık 2017 yılının ilk yarısında Türkiye operasyonel kiralama sektörü, Türkiye’de satılan yeni otomobillerin yüzde 20,5’i olan yaklaşık 62 bin 800 adet yeni aracı filosuna kattı. 2017 yılının ilk yarısında yaklaşık 5 milyar 87 milyon TL yeni araç yatırımı yapan Türkiye operasyonel kiralama sektörünün aktif büyüklüğü 24 milyar 600 milyon TL’yi aşarken filosundaki araç sayısı ise 337 bin 500 oldu.

Haberin Devamı