Gündem Satın aldığınız her mama barınaktaki köpeklere gidecek

Satın aldığınız her mama barınaktaki köpeklere gidecek

Paylaş
Satın aldığınız her mama barınaktaki köpeklere gidecek

E-ticaret platformu hepsiburada.com, Eukanuba Türkiye Distribütörü DBM ve gönüllü hayvan severler, Bolluca Barınağı'ndaki yardıma muhtaç köpekler için el ele verdi. Düzenlenen kampanyayla 'hepsiburada.com'dan alınan 'Bolluca Özel Eukanuba Kuzu Etli Köpek Maması', barınak köpeklerine bağışlanıyor

Barınak hayvanlarına yönelik farkındalık çalışmaları yapan hepsiburada.com, kedi ve köpek mamaları geliştiren Eukanuba Türkiye Distribütörü DBM ile işbirliği yaparak, Bolluca Köpek Barınağı'nda temel ihtiyaçları karşılanamaz durumda olan 1000 yakın köpek için harekete geçti.
Aralarında Elle Dergisi Yayın Direktörü Işın Görmüş ve veteriner Şükrü Çobanoğlu'nun da bulunduğu gönüllülerin dikkat çektiği Bolluca Köpek Barınağı'ndaki köpekler hastalıklarla, yiyecek sıkıntısıyla ve kötü yaşam koşullarıyla mücadele etmek zorunda kalıyor.
Başlatılan yeni kampanya ile barınakta koruma altına alınan köpeklere destek olmak isteyen hayvan severler, hepsiburada.com’dan alacakları özel mama ile bağışta bulunabiliyor.
Alınan ürün, satın alındığı tarihten sonraki ilk cumartesi günü Eukanuba Türkiye Distribütörü DBM tarafından Bolluca gönüllülerine imza karşılığı teslim ediliyor.
Hepsiburada.com’da satışa sunulan “Bolluca Özel Eukanuba Kuzu Etli Köpek Maması”, özellikle zor şartlarda yaşam süren köpeklerin beslenmesi için en uygun ürünler arasında yer alıyor.