Magazin Savaşçı 6. yeni bölüm fragmanı

Savaşçı 6. yeni bölüm fragmanı

Paylaş
Savaşçı 6. yeni bölüm fragmanı

Savaşçı dizisinin 5. bölümünün ardından herkes Bozok’un kurtuluşunu bekliyor. Peki, Savaşçı 6. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Savaşçı dizisiyle tüm heyecanıyla devam ediyor. Hatta son yayınlanan 5. Bölümdeki; Bozok ve Turgut'un infaz edileceği andan itibaren Savaşçı 6. Bölüm fragmanı şimdiden büyük merak konusu oldu.

Savaşçı 6. yeni bölüm fragmanı ne zaman ekrana gelecek?
Dizinin nefes kesen 5. Bölümünün ardından henüz yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı ama o yayınlanan kadar gelin, herkesin konuştuğu son bölümü birlikte hatırlayalım…

Yüzbaşı Kağan Bozok ölüme hiç bu kadar yakın olmamıştı!
Suriye’de teröristlerin elinde adım adım ölüme gitmekte olan Yüzbaşı Kağan direnmeye çalışırken, Kopuz Albay en gözde adamını kurtarmak için Kılıç Timi’yle birlikte sonu belirsiz bir kavgaya atılır. Eline geçen bütün ipuçlarını değerlendiren Kopuz Albay, Kağan’ın yaşadığı umuduyla zamana karşı büyük bir yarışa girer.



Bu arada Tepegöz, yapacağı şeytani bir hamle ile Kağan’ı ele geçirmenin ve örgütteki eski gücünü tekrar kazanmanın peşindedir.
Her yönden saldırı altındaki Kopuz Albay, bu kez sınavların en zoruyla karşı karşıya. Kılıç Timi’nin her askeri ise aynı parolayı haykırıyor: “biz geride adam bırakmayız! Hele Kağan Bozok’u hiç bırakmayız!"

Türkmen lider Yahya Batur ve beraberindeki Türkmen kafileyi Türkiye’ye sağ salim götürmek için emir almış olan Yüzbaşı Kağan ve Kılıç Timi, dönüş yolunda büyük bir terör grubunun onlara doğru yaklaşmasıyla ateş çemberi içinde kalır. Çıkan çatışmada yaşanan beklenmedik olay, Türkmen kafilesiyle Kılıç Timi’ni ölümle burun buruna getirir. Durumu öğrenen Albay Kopuz timini cehennemden almak için zamana karşı yarışırken, Selver’den Tepegöz’ün tehdidini öğrenmesi işin rengini daha da değiştirecektir.

Yüzbaşı Kağan, ailesinin büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kaldığından habersiz canını ortaya koyarken, Albay Kopuz her şeyi göze alacak ve askerini kurtarmak için son hamlesini yapacaktır.

Haberin Devamı