Gündem Savcı Öz silahlandı

Savcı Öz silahlandı

Paylaş
Savcı Öz silahlandı

Savcı Öz silahlandı

Ergenekon soruşturmasını yürüten savcılardan Zekeriya Öz’e ilginç hediye. Akşam gazetesinden Levent Albayrak'ın haberine göre, Coşkun Sucukları'nın ortaklarından işadamı Şamil Coşkun, Öz’e kendi üzerine kayıtlı olan Smith Wesson marka silahını ‘hibe’ etti. Devir işlemlerini Öz’ün korumaları yürüttü.

Haberin Devamı

Zekeriya Öz. 2007 yılında Ümraniye’de 27 el bombasının bulunmasıyla başlayan Ergenekon soruşturmasını yürüten özel yetkilerle donatılmış İstanbul Cumhuriyet Savcısı. Geçen hafta Zekeriya Öz’e ilginç bir hediye geldi. Coşkun Sucukları’nın ortaklarından olan işadamı Şamil Coşkun, kendi üzerine kayıtlı olan Smith Wesson marka silahını Öz’e ‘hibe’ yoluyla devretti. Devir işlemlerini bizzat Savcı Öz’ün korumaları yürüttü. Şamil Coşkun ile Öz’ün eskiye dayanan bir dostlukları olduğu belirtiliyor.

6 POLİS KORUYOR

Türkiye’nin gündemini sarsan, yaklaşık 2 yıl içinde ‘Asrın Davası’na dönüşen Ergenekon soruşturmasını yürüten isimlerden Savcı Zekeriya Öz’ü, özel olarak seçilmiş 6 polis koruyor. Çok sayıda tehdit alan Savcı Öz için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın daha önce kullandığı zırlı araç da güvenlik önlemi olarak tahsis edilmişti.

Haberin Devamı

16 MERMİ ATABİLİYOR

İşadamı Coşkun’un hibe ettiği silahın değeri yaklaşık 5 bin TL. ABD yapımı olan Smith Wesson seri atışta 16 mermi atabiliyor.