Siyaset Savunma Bakanı Işık’ın annesi toprağa verildi
Paylaş
Savunma Bakanı Işık’ın annesi toprağa verildi

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı ölen 78 yaşındaki annesi Mecbure Işık, Kocaeli’nin Körfez İlçesi’nde toprağa verildi. Cenazeye Başbakan Binali Yıldırım da katıldı

İzmit’te özel bir hastanede tedavi gören Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın annesi Mecbure Işık dün gece yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı vefat etti.
Bakan Fikri Işık ile birlikte 6 çocuk annesi olan Mecbure Işık’ın cenazesine Başbakan Binali Yıldırım, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Gümrük Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele, Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün, Kocaeli Valisi Hasan

Basri Güzeloğlu, Ak Parti Kocaeli milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Cenaze namazı öncesi cami çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Cenaze namazı öncesinde korumalar Başbakan ve bakanlar için yer tuttu.


Vefat eden Mecbure Işık’ın cenazesi Körfez İlçesi Hereke Mahallesi’de bulunan evlerinin önünde helallik alınması ve okunan duaların okunmasının ardından cenaze öğle namazı öncesi Kışladüzü Camii’ne götürüldü.

Mecbure Işık, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Yukarı Hereke Mezarlığı aile kabristanında toprağa verildi.

İHA

Haberin Devamı