Spor Savunma felaketi

Savunma felaketi

Paylaş
Savunma felaketi

10 kişilik, hem de Ronaldo'suz Real Madrid neredeyse kalemize her geldiğinde golü buldu. Ne genç Eray bir top kurtarabildi ne de Chedjou, Dany gibi isimler adam tutabildi

Real Madrid, büyük bölümünü 10 kişi oynadığı, hem de Cristiano Ronaldo’nun kadroda yer almadığı maçta, Galatasaray’ı yine darmadağın etti. Uzun süre oyunu başa baş götüren Sarı-Kırmızılılar her ne kadar mücadele edip rakip kalede gol arasa da, savunma hattındaki felaket, Aslan’ın ipini çekti. Kariyeri boyunca oynadığı resmi maç sayısı bir elin parmaklarını zor geçen kaleci Eray, üzerine gelen her topu seyredince, Madrid’in girdiği tüm pozisyonlar, en azından çerçeveyi bulanlar golle sonuçlandı. Ancak Eray bu topları izlerken, önündeki defans hattının evlere şenlik performansı da Şampiyonlar Ligi seviyesinden çok uzaktaydı. Özellikle Dany ve Chedjou gibi isimler ayaklarındaki her topu rakibe teslim etti.

DESTEK DE YETERSİZ KALINCA...


Bununla birlikte rakip bekleri takip etmesi gereken Amrabat ve Bruma bu konuda hiçbir varlık gösteremeyince, Arbeloa bile altı pas üzerinde gol atma şansı buldu.

Haberin Devamı