Gündem Sayı 1 azaldı

Sayı 1 azaldı

Paylaş
Sayı 1 azaldı

Türkiye'de 3 milyon 391 bin işsiz vardı. Artık 3 milyon 590 bin 999 işsiz var. Çünkü aylardır iş bulamayan 26 yaşındaki 1 çocuk babası Ömer Gül evinin balkonunda kendini astı

KAPILAR YÜZÜNE KAPANDI

Aksaray Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde geçici işçi olarak çalışan Ömer Gül, sözleşmesinin bitmesi nedeniyle 6 ay önce işten çıkarıldı.

Önce Aksaray’da iş aradı ama ne yazık ki tüm kapılar yüzüne kapandı. 3 ay önce çalışmak için İzmir’e giden Ömer Gül, buradaki işinden de çıkarılınca önceki akşam Aksaray’daki evine döndü.

AİLESİYLE HASRET GİDERDİ

Ömer Gül evde eşi Ayşe Gül (26) ve 1.5 yaşındaki kızı Rüya ile geç saatlere kadar hasret giderdi. Ayşe Gül, kızı Rüya’yı alıp yattıktan sonra Ömer Gül, birinci kattaki evlerinin bahçesine çıkıp bir sigara içti.

Eşi ve çocuğuyla birlikte çektirdiği fotoğrafa bir süre bakan Ömer Gül daha sonra kendisini evin balkonuna astı.

EŞİ POLİSTEN ÖĞRENDİ

Ceset bütün gece balkona asılı bir vaziyette kaldı. Sabah 06.00 sıralarında komşulardan biri Ömer Gül’ün cesedini görünce polise haber verdi.

Ayşe Gül, kocasının kendisini astığını eve gelen polisten öğrendi ve sinir krizi geçirdi. Ömer Gül’ün sigarası ve son kez baktığı fotoğraf cesedinin hemen yanında bulundu.

Hasan BÖLÜKBAŞ/DHA